Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Awaken Hungary Academy

Tanuld meg uralni a teremtő erőd az Awaken Hungary Academy képzésén

2024. július 04.

2 perc olvasás

ELLE

boldogság képzés Awaken Hungary Academy
Tanuld meg uralni a teremtő erőd az Awaken Hungary Academy képzésén
© Kriston Petra

Megnyitotta a kapuit az Awaken Hungary Academy, ahol egy havidíjas program keretein belül, egy támogató közösség segítségével kezdhetsz el egy boldogabb életet élni. 


Awaken Hungary Academy - Ahol megtanulod uralni a teremtő erőd, és megteremted az életet, amire vágysz. Ugyanis minden formálható, csak te kellesz hozzá, és az, hogy megkapd a megfelelő eszközöket.

Így segíthet az Awaken Hungary Academy megtalálni a boldogságot

Megnyitotta kapuit az Awaken Hungary Academy, egy havidíjas program rengeteg önismereti eszközzel, csoportos coaching alkalmakkal és közösségi találkozókkal azoknak, akik megunták, hogy nem boldogak az életükben. Akik várják az áttörést, de nem érkezett meg. Akik szeretnének egy teljesebb, sikeresebb életet - bármi is legyen a siker

  • Vágysz egy jobb kapcsolatra, de mindig ugyanazokat a köröket futod?
  • Mindig kifut a pénz a kezedből?
  • Szeretnél több önbizalmat vagy jobb kisugárzást és külsőt?
  • Szeretnéd, hogy könnyebben elengedj embereket és nehéz érzéseket?
  • Valahol már régóta érzed, hogy lehetne jobb az életed, de nem látod az utat? 

Itt a lehetőség, hogy megkapd a segítséget anélkül, hogy alkalmanként 20-30.000 Ft-ot kelljen kifizetned segítőknek. 

Awaken-Hungary-Academy-2024
Fotó: Kriston Petra

Alízt, az Academy alkotóját egy depressziós, szorongós, pánikos időszak indította el a változás útján, és az elmúlt 5 évben kutatta a boldogság kulcsát - amit végül a saját elméjében lelt meg. Ha a szenvedésre programozható volt az elme, akkor a boldogságra is - ez a kulcsmondat, ami immár átszövi az életét.

Boldog kapcsolatban van, sikeres vállalkozó, és az élet iránti szeretettel kel fel reggelente. Célja ezt másoknak is átadni, és megmutatni: ha neki sikerült, nem számít, hol legyél most, a változás számodra is lehetséges. 

Alíz immár 2 éve foglalkozik egyéni ügyfelekkel, ahol többek között a hasonló visszajelzéseket kapta: 

Most ezt a tudást alacsony áron tömöríti össze, ahol nemcsak a teremtő formulát ismered meg, hanem hasonló helyzetben levő emberekkel tudjatok egymást támogatni, és személyesen is tudtok kapcsolódni.  

Tudj meg még többet itt!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves