Quantcast

JULIA ROBERTS IS IMÁDJA

Ez a nyár legtrendibb színe, tele lesznek vele a boltok

Ez a nyár legtrendibb színe, tele lesznek vele a boltok
© James Devaney / Getty Images

A nyár legtrendibb színe a napsütést idézi, visszafogott, mégis üde hatást biztosítva. 

Mindjárt itt a nyár, és ami a stílust illeti, a gardróbunkkal is fel kell készülni a melegre és a napsütésre. Az évszak új trendszínt kap idén: a vajsárga az új sláger, amely friss, visszafogott, mégis élettel teli hatással ruházza fel a darabokat. 

Úgy vonzza a tekintetet, hogy közben nem feltűnő a nyár trendszíne

Melyik szín szimbolizálja a jó hangulatot és a nyárias megjelenést jobban, mint egy világos, lágy árnyalatú sárga? Ezzel a trendszínnel kifinomultságot, eleganciát, finom trendiséget képviselhetsz a megjelenésedben. A vajsárga trendszín egyébként nemcsak jól kombinálható más színekkel, hanem valódi trendteremtő potenciállal is rendelkezik. A vajsárga egyébként ideális a monokróm megjelenéshez is. A visszafogott színtónus gondoskodik arról, hogy az öltözéked ne legyen túl feltűnő, monokróm megoldásoknál az egységesség igazi szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz. 

Nagyszerűen kombinálható az évszak másik trendszínével, a zölddel, de azoknak is megfelelő választás, akik általában csak bézs ruhákat viselnek, ám most váltanának. A pasztell színű sárga tónus kiváló alternatívája az egyszerű bézs vagy krémes tónusoknak. A trendszínnel nyárias hangulatot kölcsönözhetünk ruháinknak, amely még mindig egyáltalán nem tolakodó. A szín persze nemcsak a ruhákban, de a kiegészítőkben is megjelenhet!

Via

Mi most a divat?

Újra divat lesz tinikorunk kedvenc kiegészítője, így viseld

Ez a ruha a tavasz slágere: mindenkinek tökéletesen áll

Újra divat lesz Diana hercegné kedvenc kiegészítője