Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Wedding Season

6 dolog, amit tudnod kell, ha nyári esküvőt tervezel

2023. június 22.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

esküvői trend házasságkötés nyár esküvő esküvőszervező
6 dolog, amit tudnod kell, ha nyári esküvőt tervezel
© Forrás: Shutterstock

A lagzikat általában a melegebb évszakokban tartják meg, ugyanakkor érdemes elővigyázatosnak lenni akkor is, ha nyári esküvőt tervezel.


A napsütés és a meleg miatt a nyár sok szempontból kényelmesebb és ideálisabb időpont egy esküvő megtartására, mint az év többi része. Van azonban néhány óvintézkedés, amelyet ilyenkor is érdemes megtenni, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések a nagy napon.

5 dolog, amire a nyári esküvőnél is gondolni kell

1. Biztosíts árnyékot!

Ne csak magatokra gondolj a napvédelem kapcsán, ugyanis ha a vendégeknek a tűző napon kell állniuk vagy ülniük a szertartás alatt, könnyen rosszul lehet valaki, ami egyrészt nagyon kellemetlen és felesleges szenvedést okoz, másrészt tönkreteheti a hangulatot is. Gondoskodj az árnyékos helyekről!

2. Biztosíts hideg italokat!

A nyári hőségben sokkal több folyadékot kell fogyasztanunk, ezért ügyelj arra, hogy a vendégek számára folyamatosan elérhetőek legyenek a hűsítő italok. Ezzel elkerülheted, hogy valaki elájuljon vagy kiszáradjon.

3. Legyen esőtervetek!

Bár a szabadban nagyon hangulatos egy szertartás, de ne feledkezz meg arról sem, hogy bármikor jöhet egy nyári zápor, ami tönkretehet mindent. Éppen ezért úgy foglaljátok le a helyszínt, hogy biztosítva legyetek akkor is, ha esetleg a nagy napon egy vihar miatt be kellene húzódnotok a násznéppel együtt.

4. Ügyelj a koszorúslányok ruhájára!

Nem mindegy, milyen színt választasz, ugyanis a nagy melegben a lányok biztosan izzadni fognak, ez pedig bizonyos színek esetén feltűnő foltok formájában mutatkozik meg. Ne hozd kellemetlen helyzetbe őket, gondold át, melyik szín lesz a legmegfelelőbb ilyen szempontból.

eskuvo
Forrás: Shutterstock

5. Űzd el a rovarokat!

Az esti lagzinál meglehetősen bosszantó lehet, ha rengeteg bogárral kell megküzdenie a vendégeknek, a kellemetlen csípésekről nem is beszélve. Gondoskodj arról, hogy rendelkezésre álljanak elektromos rovarcsapdák, valamint bogárriasztó spray-k, amelyekkel megelőzhetőek a kellemetlenségek.

6. Foglald le időben a helyszínt!

Ne feledkezz meg arról, hogy nyáron sokkal többen veszik igénybe a szállodák szolgáltatásait. Ne hozd kellemetlen helyzetbe a vendégeid azzal, hogy nem lesz szállásuk! Foglald le időben a helyszínt, különösen akkor, ha egy népszerű, nagy forgalmú környéket választottatok ki.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves