Quantcast

Luxusotthon

Hetvenemeletes felhőkarcolót nyit Dubajban a Cavalli

Hetvenemeletes felhőkarcolót nyit Dubajban a Cavalli
© Damac

Az olasz divatház építészeti és belsőépítészeti projektje a Robert Cavalli újjászületését szimbolizálja.

A DAMAC Properties globális ingatlanfejlesztő céggel együttműködésben nyitja meg 70 emeletes felhőkarcolóját Dubajban a Roberto Cavalli. „Ez egy rendkívül izgalmas fejezet az olasz divatmárka számára, és nagyon örülök, hogy a Cavalli Towert a milánói divathéttel egy időben indíthatjuk útjára, ezzel is szimbolizálva a divatlegenda újjászületését” – mondta el Hussain Sajwani üzletember, aki 2019-ben lett a Cavalli tulajdonosa.

 A luxusépület tervezésével a díjnyertes építészt, Shaun Killát bízták meg, ő álmodta meg az egyedülálló Dubai Museum of the Future-t is. A Cavalli Tower a tervek szerint három részre oszlik majd: az alsóbb emeleteken luxus-, a középső szinteken magasluxus-, míg legfelül szuperluxuslakások kapnak helyet. A tengerre néző kilátás mindegyik ingatlannál adott, az első és második kategóriás lakásokhoz saját sky-medence és sky-kert is tartozik. A legfelső árkategóriás apartmanokban a saját medence és jacuzzi mellett szivarszalon és egy saját pavilon is helyet kapott, ahol a lakók privát vacsorapartikat rendezhetnek.

A toronyban ezenfelül egy négy emelet magas Cavalli lobby is található lesz, a belső terek luxusérzéséről a márványborítás és a fa parketta gondoskodik majd. „A Cavalli Tower megtestesíti az olasz luxuslegenda globális terjeszkedését az építőipari ágazatokban. Tulajdonosként az a vízióm, hogy a márkát olyan területeken újítsam meg, ahol úgy gondolom, lehetőség van a terjeszkedésre, miközben Roberto Cavalli örökségét a kialakult divathagyományok és a művészi hajlam tiszteletben tartásával vihetjük tovább” – tette hozzá Sajwani.

Az építkezés jövőre indul, és a tervek szerint négy évig tartanak majd a munkálatok.

Forrás: Fashion United