Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi történet

„A vőlegényem az exei után akarja elnevezni a gyerekünket, nem hiszem, hogy hozzá tudok menni feleségül”

2023. január 10.

3 perc olvasás

ELLE

gyerekek párkapcsolat vőlegény exek
„A vőlegényem az exei után akarja elnevezni a gyerekünket, nem hiszem, hogy hozzá tudok menni feleségül”
© Shutterstock

Egy nő vallomása a vőlegényéről.


Egy fiatal nő elárulta, hogy a vőlegénye a két exe után akarja elnevezni a közös gyermeküket. A szomorú menyasszony emiatt komolyan azt fontolgatja, hogy lemondja az esküvőjüket. Be kell látni, hogy a gyerekeink elnevezése komoly feladat, valamint természetesen valami olyat választ mindenki, ami tetszik neki, szereti vagy esetleg szép emlékek fűzik hozzá. Egy nő a Redditen osztotta meg a történetét, ahol azt is elmondta, hogy a párja gyerekesnek és féltékenynek nevezte, amiért második névnek sem akarja adni az exek nevét a közös kislányuknak.

Íme, a teljes történet

27 éves nő vagyok, a vőlegényem szintén 27 éves. 5 éve vagyunk együtt, a párom a pandémia előtt kérte meg a kezemet, de akkor a koronavírus miatt elhalasztottuk az esküvőt. Végül úgy döntöttünk, hogy 2023 áprilisában tartjuk meg a lagzit. Az első közös kislányunk 2022 decemberében született meg. Amikor megszületett a párom és én elkezdtünk neveken gondolkodni, és ő azt mondta, hogy tetszik neki a Melissa és a Rihanna (ezek nem az igazi nevek - szerk). Nekem is tetszettek ezek a nevek és majdnem elneveztük a kicsit Rihannának, amikor a vőlegényem bevallotta, hogy miért ez a két név tetszett neki. Kiderült, hogy az exeit hívták így, de őket már nem szereti, viszont a nevüket igen, ezért szeretné ha a lánya a két név közül valamelyiket kapná. Nekem ez az ötlet egyáltalán nem jött be, de ő próbált rávenni, hogy legalább második névnek adjuk az egyiket. Amikor nemet mondtam elkezdett kiabálni velem és azt mondta, hogy gyerekes és féltékeny vagyok, amiért át sem gondolom. Ezután visszakiabáltam, hogy lemondom az esküvőt, ha valamelyik exe után nevezi el a lányunkat. A vőlegényem csak kiviharzott a szobából. Az elmúlt egy hétben az unokatesómnál voltam, mert rosszul éreztem magam, amiért kiabáltam vele, valamint úgy gondoltam, hogy mindkettőnknek egy kis szünetre van szüksége. A családja rengeteg üzenetet küld, mert szerintük én vagyok a s*ggfej.

Ezt írták a kommentelők 

A kommentelők többsége a fiatal édesanya mellett állt ki: 

Nem helyénvaló, ha egy gyermeket a partnerével egy korábbi partner után nevez el. Ez tiszteletlen, és nem tudom, hogyan gondolhatta ezt bárki is jó ötletnek

- írta valaki.

Tovább kell lépnie. Van 8 millió másik lehetséges babanév, amikor eljön az ideje, hogy elkezdjen ezen gondolkodni veled, a leendő feleségével

- kommentelte valaki más.

Menekülj tőle és a családjától is

- reagált egy harmadik hozzászóló. 

Te mit gondolsz?


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves