Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Toxikus

„Egy pszichopatához mentem feleségül, de nem vettem észre a jeleket”

2022. december 15.

3 perc olvasás

ELLE

házasság párkapcsolat toxikus pszichopata
„Egy pszichopatához mentem feleségül, de nem vettem észre a jeleket”
© Shutterstock

Egy nő vallomása arról, hogy egy pszichopata férfihoz ment feleségül.


A pszichopaták egy fontos tulajdonsága: először nem látszanak olyannak amilyenek valójában. Most egy olyan történetet mutatunk be, ami egy Chloe nevű nőről szól, aki 19 éves volt, amikor megismerte Bent, akibe azonnal beleszeretett. 

A barátaimmal táncoltam, ő pedig felkapott, és pörgetni kezdett

- kezdte a történetét a fiatal nő, aki normál esetben dühös lett volna, de a férfi teljesen elvarázsolta. Ez volt az első red flag, amit figyelmen kívül hagyott.

Később összejöttek, majd szinte minden idejüket együtt töltötték. Chloe elmondása szerint a párja rengetegszer figyelmen kívül hagyta a kéréseit, valamint érzelmileg és szexuálisan is gyorsan haladt a kapcsolatuk. A fiatal nőnek ez egyáltalán nem tetszett, ugyanis még szűz volt a megismerkedésükkor. Ben sokszor a párját hibáztatta, hogy túl szexi.

A szomszéd macskája

Chloe korábban egy vidám, mosolygós személyiség volt, de a kapcsolatuk alatt teljesen megváltozott a hangulata. Elárulta, hogy a volt párja bevallotta neki, hogy egyszer megölte a szomszédja macskáját, mert nagyon idegesítette, valamint furcsa vonzalmat érzett az olyan szoknyás képek iránt, ahol látszódik a nők bugyija. Chloe egyszerre érezte azt, hogy meg kell védenie a férfit, mert szereti, de közben félt is tőle. Az első szexuális együttlétüket Chloe nem nevezte erőszaknak, de azt bevallotta, hogy utána nagyon üresnek érezte magát. A fiatal nő barátnői azt gondolták, hogy Chloe nagyon szerencsés, mert nem láttak bele a kapcsolatba.

Az eljegyzés

Ben a baráti társaságuk előtt kérte meg Chloe kezét, mert így biztos volt, hogy nem fog tudni nemet mondani. A fiatal nő hitt abban, hogy így megváltozik majd a kapcsolatuk, így Ben addig erőltette, amíg néhány hét múlva össze is házasodtak. 

Tudom, hogy ez őrülten hangzik, de tényleg azt hittem, hogy jobban ismer, mint én saját magamat

- mondta Chloe.

Lebukott a hazugságokkal

A házasságkötés után két héttel Chloe rájött, hogy Ben hazudott az életkoráról, ugyanis nem 22 éves volt, hanem közel 30. Közben az is kiderült, hogy sosem járt orvosi egyetemre, de amikor a férfit szembesítette a hazugságokkal, Ben fojtogatni kezdte.

És csak arra tudtam gondolni, hogy így kell meghalnom. Még csak nem is ellenkeztem. Túl fáradt voltam

- vallotta be Chloe, akit végül Ben elengedett.

Az édesanya közbelépett 

A fiatal nő édesanya észrevette a horzsolásokat a lányán, majd kifaggatta. Chloe sírva vallotta be, hogy mi történt, majd végül elkezdett terápiára járni. A pszichológus kimondta, amit hallania kellett

Egy pszichopatához mentél hozzá. Nem fog megváltozni

- mondta a terapeuta.

Chloe végül a válás mellett döntött, valamint távolságtartási parancsot is kért az exe ellen. Elmondta, hogy a mai napig nagyon nehezen bízik meg az emberekben. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves