Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Relationship issue

„Nem tudom lezárni a toxikus kapcsolatomat a jóval idősebb párommal, mit tegyek?”

2023. január 13.

2 perc olvasás

ELLE

korkülönbség párkapcsolat szakítás toxikus kapcsolat
„Nem tudom lezárni a toxikus kapcsolatomat a jóval idősebb párommal, mit tegyek?”
© Shutterstock

A 29 éves édesanya nem tudja elhagyni a toxikus kapcsolatát. 


Sosem könnyű lezárni egy toxikus kapcsolatot. Egy 29 éves édesanya arról vallott, hogy 54 éves párjával évek óta együtt vannak, de a kapcsolatuk egyáltalán nem egészséges, mégsem tudják elegedni egymás kezét. A nőnek 3 gyermeke van, de nem a jelenlegi párja az édesapa, sőt ebből is akadnak konfliktusok, ugyanis a férfi nem akarja elfogadni őket. 

Íme, a történet 

Ő 54 éves, én 29 vagyok. A korkülönbség sosem volt nagy jelentőségű nálunk, de ő az elején aggódott, ezért ki is akart hátrálni a kapcsolatból. Később túllépett az aggodalmain és újra együtt voltunk. A problémám, hogy mostanában a párom nagyon hangulatember, valamint van 3 gyerekem, ami nem könnyű meló, de ő semmit sem segít. Sőt, nehezebbé is teszi a dolgokat, mert vagy beszólogat nekik vagy idegesíti őket, amikor csendben vannak. A fiam autista, de a barátom nem érti meg, hogy néhány dolog, amit csinál a betegsége miatt van. Az elmúlt években mindketten próbáltunk kilépni a kapcsolatból, de mindig kibékülünk. Látom, hogy nem egészséges kapcsolat, de nem tudom, hogyan zárhatnám le örökre

- írta a történetében az édesanya.

Tanácsot adott a Mirror szakértője

A cikk a Mirror oldalán jelent meg, Coleen Nolan volt az, aki tanácsot adott a kétségbeesett nőnek. Az énekesnő, aki ma már íróként és tévésként tevékenykedik elmondta, hogy bizony ez a kapcsolat messze van az egészségestől, valamint hiába találnak vissza mindig egymáshoz, nagyon úgy tűnik, hogy egyik fél sem boldog. 

Van elég dolgod, nem kell egy idősebb férfinek is a bébiszitterének lenned

- írta Coleen Nolan.

Hozzátette, hogy attól függetlenül, hogy a korkülönbség náluk sosem bírt nagy jelentőséggel, mégis látszik, hogy a párja már lassan az ötvenes évei közepén jár, tehát már nem vágyik a gyereknevelésre, mert nincsen türelme se hozzájuk. Coolen úgy gondolja, hogy a férfi megpróbálja elvenni a párja önbizalmát, amit nem szabad hagynia.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves