Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vallomás

„A férjem válással fenyegetőzik, ha meglátogatom a halálos beteg exemet”

2023. január 12.

3 perc olvasás

ELLE

férj házasság
„A férjem válással fenyegetőzik, ha meglátogatom a halálos beteg exemet”
© Shutterstock

Egy nő házassága romokban hever, mert a férje válással fenyegetőzik. 


Egy férfi megfenyegette a feleségét, hogy elválik tőle, ha a nő meglátogatja a halálos beteg exét, akinek már nincs sok ideje hátra. A nő szörnyen érezné magát, ha a volt párja anélkül menne el, hogy elbúcsúztak egymástól, de közben a házasságát is szeretné megmenteni. A feleség a Redditen mesélte el a történetét.

Az exe hagyta el a betegsége miatt 

Kiderült, hogy a történetet mesélő nő boldog házasságban élt a volt párjával, de a férfi elhagyta, amikor kiderült, hogy mennyire súlyos beteg, mert nem akarta, hogy tönkremenjen, ami köztük volt. Kiderült, hogy az expasi egyre rosszabb állapotban van, ezért azt kérte a volt párjától, hogy találkozzanak, valószínűleg most utoljára, mert már nincs sok ideje hátra. A nő új férje ezt az ötletet egyáltalán nem támogatja. 

Gyermeket vár 

5 hónapos terhes vagyok, és úgy érzem, hogy a mostani férjemnek egy olyan oldalát látom, amelyet még soha nem láttam. Azt mondta, hogy ez az egész nem helyénvaló és az exem manipulatív. Azt mondta, el fog válni tőlem, ha meglátogatom őt, de ez lehet az utolsó lehetőségem, hogy elbúcsúzzak tőle

- írta a nő a posztjában.

A kommentelők többsége szerint a férj a manipulatív

Féltékeny egy beteg férfira. Teljesen indokolatlan és rendkívül szánalmas. Még ultimátimot is ad? Menekülj tőle!

- írta egy kommentelő.

A férjed a párod, nem a gazdád, ha nem tetszik neki, az az ő dolga, ha annyira bizonytalan, hogy nem tudja kezelni egy halálosan beteg férfi ésszerű haldokló kívánságait, talán rossz ötlet volt a házasság. Mit gondol, hogy mi fog történni?

- kommentelte valaki más.

Egy másik hozzászóló azonban rávilágított arra, hogy a nő csak azért nem a volt párjával van együtt, mert a férfi elhagyta:

Te még mindig szeretted őt, és ő is szeretett téged, és ha nem lenne ilyen betegsége, akkor együtt lennétek. Tudod mi a helyes válasz.

Sokan úgy gondolják, hogy a fájdalom beszél a jelenlegi férjből:

Nem fogom azt mondani, hogy helyes, amit a jelenlegi férjed tett, de azt mondom, hogy megbántva érzi magát. Tudja, hogy annak a nőnek, akit szeret, mindig ő lesz a második helyen a haldokló volt férjed után, és ez felemészti belülről. Neked kell eldöntened, hol vannak a prioritásaid, és erre itt senki sem tud választ adni. Sok szerencsét

- szólt hozzá egy másik kommentelő.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves