Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

RANDIZÁS

Miért foglalt már minden jó pasi körülöttem?

2023. augusztus 30.

2 perc olvasás

ELLE

kommunikáció párkapcsolat randizás tanács
Miért foglalt már minden jó pasi körülöttem?
© Shutterstock

Gondoltad már azt, hogy a barátaidnak, ismerőseidnek csodálatos partnerei vannak, és neked csak a resztli maradt? Tanácsok a változtatásra!


A szomszéd kertje mindig zöldebb, tartja a régi mondás, ami nem csak a vagyontárgyakra, hanem az élet más területeire, például a párkapcsolatra is vonatkozik. Minden kultúra küzd azzal, hogyan kezelhető a vágyakozás. 

Ezért vonzóbbak a férfiak, akik párkapcsolatban élnek

Íme egy ortodox rabbi nagyon is modern válasza: Nem arról van szó, hogy a jó pasikat elviszik az orrunk elől, hanem hogy az a kívánatosabb, aki már elkelt. Szeretni és szeretve lenni a legjobbat hozza ki belőlünk. Tehát egy kapcsolatban élő férfiban van valami, ami hiányzik a szinglikből – valaki, akit szerethet.

Egy festmény mindig jobban fog kinézni, ha bekeretezzük és a falra akasztjuk. A kanapé sokkal vonzóbb egy otthonban, mint egy bemutatóteremben. Az emberek pedig szebbek, ha megtalálják a szerelmet. Az emberi lélek csak akkor igazán önmaga, ha megnyílik valaki másnak.

Ha szeretünk valakit, életre kelünk. Érzéseink élénkebbek, érzékenységünk felfokozott, személyiségünk virágzik. Ha szeret minket valaki, magabiztosabbnak és szabadabbnak, elégedettebbnek és teljesebbnek érezzük magunkat. Szerethetjük a családunkat és a barátainkat, de amíg nem találjuk meg a lelki társunkat, addig csak félemberek leszünk. 

Nem mehetsz bútort vásárolni valaki más nappalijába. És nem hasonlíthatod össze azokat a pasikat, akikkel randevúzol a barátnőd férjével. Egy teljes embernek nincs szüksége rád. Egy fél keresi a hiányzó másik felét.

Érezd, hogy te is csak félember vagy, és vedd észre ezt a félemberséget a másikban is. Akkor azt fogod látni, hogy rengeteg csodálatos pasi közül tudsz választani. Az egyikük pedig rád vár. Nélküled csak fele olyan férfi, mint aki veled együtt lehetne.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves