Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Félrelépés

Ezt adják ajándékba azok, akik megcsalják a párjukat

2022. július 05.

1 perc olvasás

ELLE

a titokzatos szerető megcsalás párkapcsolat szerető félrelépés
Ezt adják ajándékba azok, akik megcsalják a párjukat
© Shutterstock

Friss felmérés készült arról, milyen ajándékkal lepik meg szeretőiket a leggyakrabban a félrelépő felek. 


Amióta csak létezik párkapcsolat, azóta ismerjük a megcsalást is, ami a monogám kapcsolatok egyik legnagyobb réme. Nem véletlenül merül fel újra és újra a kérdés: vajon milyen jelek utalhatnak arra, ha valakinek a párja félrelép?

Mindenképpen dobogós helyen szerepelnek ezek között a kisebb-nagyobb ajándékok, amiket a megcsalt fél vagy akár a szerető is kaphat.

Egy francia társkereső portál, az extraconjugales.com nemrégiben arról készített felmérést, melyek azok a tárgyak, amiket a leggyakrabban kap ajándékba a harmadik fél.

A lista elején a fehérnemű végzett, a megkérdezettek 32%-a ezzel kedveskedik a szeretőjének, ezt követik az ékszerek (25%), a romantikus utazások (20%), az okostelefon (11%) és a szexjátékszerek (10%). A nők pedig előszeretettel ajándékoznak parfümöt (27%) is a harmadik félnek.

A felmérésből az is kiderült, hogy átlagosan mekkora összeget szánnak ajándékra a hűtlenek: a férfiak 400, míg a nők jellemzően 230 euró értékben vásárolnak meglepetést a szeretőjüknek havonta.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves