Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

JUST MARRIED

„Hozzámentem ahhoz a sráchoz, aki tönkretette a tinédzser éveimet”

2023. február 13.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
házasság vita zaklatás vallomás középiskola
„Hozzámentem ahhoz a sráchoz, aki tönkretette a tinédzser éveimet”
© Instagram/@laurenenslow

A nő levele hatalmas meglepetést okozott, hiszen elárulta, hogy azzal a férfivel kötött házasságot, aki éveken keresztül cikizte a középiskolában. 


Sokan a lehető legváratlanabb helyen találják meg a szerelmet és a boldogságot. Így volt ez Lauren-nel, aki végül házasságot kötött egy olyan férfival, aki éveken keresztül piszkálta.

Furcsán indult a kapcsolatuk, majd házasság lett a vége 

Lauren és Lucas először a középiskolában találkoztak. Lucas egyike volt azoknak a diákoknak, akik éveken keresztül cikizték a lányt. A férfi sokszor egy rajzfilmfigurához hasonlította. A nő elárulta, hogy korábban gyűlölte a férfit, de azóta teljesen megváltozott az egész, és ma már csak nevetnek a középiskolás dolgokon. 

Vicces, hogy a középiskolai zaklatómnak és a középiskolás szerelmemnek is nevezhetem. Az emberek azt mondják, hogy soha nem bocsátottak volna meg neki, de nem tudom arra alapozni a személyiségét, hogy ki volt 16 évesen.

A pár még 2016-ban kezdett el beszélgetni, majd miután egy középiskolába kerültek rendszeresek lettek a beszólogatások. Lucas és a barátai Lindának szólították a lányt, mivel úgy vélték, hasonlít a rajzfilmfigurára. A lány ezt utálta, és ha ez nem lett volna elég, a fiú még egy karikatúrát is posztolt róla. Lauren ekkor kezdte el gyűlölni, aminek végül egy váratlan baleset vetett véget. 

Lauren, a húga és az édesanyja autóbalesetet szenvedtek, amit egy véletlennek köszönhetően Lucas is látott. Szerencsére senki sem sérült meg, de a két fiatal kapcsolata megváltozott. 

Megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Ez azt mutatta, hogy törődik velem. Ez segített újra megkedvelnem őt. Elkezdtünk több időt eltölteni együtt és nagyon jól éreztük magunkat. Elkezdtem érzelmeket táplálni iránta, és bocsánatot kért, amiért ugratott.

Lucas elárulta később a nőnek, hogy csupán azért ugratta mert kedvelte, és valamilyen módon szerette volna felhívni magára a figyelmet. Utólag már belátja, hogy ehhez nagyon gyerekes módszert használt

Az emberek azt mondják, hogy soha nem házasodnának össze a középiskolai zaklatójukkal, de számomra ez leginkább kötekedés volt, és túlléptem rajta. 

A pár 2022 októberében házasodott össze, azóta pedig nagyon boldogak. A középiskolai vitákon már régen túlléptek, teljesen másként értékelik a dolgokat. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves