Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW FAMILY

„Pár héttel a megismerkedésünk után terhes lettem, félek, hogy kimaradt a romantika”

2023. február 13.

2 perc olvasás

ELLE

család gyerek házasság párkapcsolat romantika terhes
„Pár héttel a megismerkedésünk után terhes lettem, félek, hogy kimaradt a romantika”
© Getty Images

A tanácstalan édesanya az interneten írta le a félelmeit, mivel attól tart túlságosan hamar lett terhes, így a randizás náluk teljesen kimaradt. 


A nő azzal kezdi a beszámolóját, hogy teljesen váratlanul lett terhes. Még éppen csak ismerkedtek az akkori barátjával, ez pedig teljesen megváltoztatta a dolgokat. A pár élete gyökeresen megváltozott. 

A váratlan terhesség teljesen megváltoztatta a pár terveit

A nő egy névtelen fórumra írta meg a bejegyzését. Elárulta, hogy a koronavírus-járvány előtt kezdtek el ismerkedni a gyermeke édesapjával. Működöt a kémia, minden tökéletes volt, mikor pár hét után rádöbbent, hogy terhes. 

Csak néhány hete találkozgattunk, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok a lányunkkal. Annak ellenére, hogy nem ismertük egymást olyan jól, mindketten biztosak voltunk a dologban, ezért úgy döntöttünk, hogy egy család leszünk. 

A pár kapcsolata azóta is boldog és kiegyensúlyozott. Közösen nevelik a kislányukat, és elgondolkodtak azon is, hogy egy újabb gyermekkel bővüljön a családjuk. Bár teljesen elégedett a mostani helyzettel, néha aggodalommal tölti el, hogy ennyire gyorsan haladtak. 

Elkezdtem aggódni amiatt, hogy lemaradtunk arról a fontos szakaszról, hogy egy pár legyünk a gyerekvállalási kötelezettségek nélkül. Azóta nem volt sok romantika, és attól tartok, hogy ez sebezhetővé teszi a kapcsolatunkat.

A nő az interneten kért tanácsot, mivel nem szeretné, ha ezek a gondolatok beárnyékolnák az egyébként jól működő kapcsolatukat. 

Soha nem késő elhozni a romantikát. Már most elkezdhetitek csinálni azokat a dolgokat, amelyekről úgy érzitek, hogy lemaradtatok – napokat és estéket tölthettek együtt, vagy akár egy éjszakát vagy hétvégét is, ha valaki tud vigyázni a kislányra

– írták válasznak. 

A nő azt a tanácsot kapta, hogy próbáljanak meg apró dolgokat visszaépíteni a kapcsolatba. Most legyenek hárman, és csak egy kicsit később gondolkozzanak a következő gyereken. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves