Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KAPCSOLAT

„20 éve viszonyom van a legjobb barátommal, aki nős”

2024. március 27.

2 perc olvasás

ELLE

kapcsolat párkapcsolat viszony dilemma
„20 éve viszonyom van a legjobb barátommal, aki nős”
© Shutterstock

Megdöbbentő vallomást tett egy nő, aki elárulta, 20 éve folytat titkos viszonyt a legjobb barátjával, akinek felesége van. 


Manapság sokan tesznek névtelenül vallomást az interneten. Akadnak, akik tanácsot szeretnének kérni, míg mások csak azért mesélik el a személyes történetüket, hogy megkönnyebbüljenek. Ez a nő is megosztotta az élete legnagyobb titkát, és felfedte, hogy 20 éve folytat viszonyt a legjobb barátjával, aki szerinte a lelki társa. 

Évek óta tart fenn a nő viszonyt 

A nő eredetileg a Redditre írta ki a vallomását, majd azt felolvasták az Everybody Has A Secret podcastban. A nő azzal kezdte a bejegyzését, hogy eleinte ő és a férfi csak barátok voltak, majd rájöttek, milyen sok bennük a közös. Egy nagyon rövid ideig randevúztak is, de a kapcsolatuk nem működött, ezért inkább a szakítás mellett döntöttek. 

Mondhatni viharos volt a kapcsolatuk, többször is megszakították, de valaki mindig elkezdte ismételten keresni a másikat. Nem tudták egymást elengedni, később a nő rájött, nem is szeretné, mivel a férfi a lelki társa. Végül 2012-ben megnősült, azóta házas, és már gyermekei is születtek. A nővel viszont nem szakított, többször elutaztak közösen, egyik évben például Rómában vakációztak. Úgy érzik, hogy nagyon szerelmesek egymásba. 

Vadul és őrülten szerelmesek vagyunk egymásba. Még azt is mondta, hogy az év végén elhagyja a feleségét, hogy végre együtt lehessünk. 

A szakítás azonban elmaradt. Végül egy évvel későbbre tolta a dátumot, de mindig közbejön valami, és újabb kifogásai vannak, ami miatt nem szeretné elhagyni a feleségét. A nő egyre gyanúsabbnak tartja ezeket, és kezd attól félni, a férfi nem is akar kilépni a házasságából.

Azt mondta, hogy aggódik amiatt, hogy mit tesz a felesége, ha ő elmegy. Egy másik kifogás az volt, hogy aggódik fia „tanulmányi teljesítménye” miatt, ha elhagyja az anyját. 

A nő azért kért tanácsot az interneten, mert kezdi azt érezni, ez a kapcsolat nem vezet sehová. A férfi folyamatosan tolja a dátumot, és nem szeretné elhagyni a családját. A kommentelők megerősítették a nő gyanúját, és mindannyian azt tanácsolták neki, hogy szakítsa meg végleg a kapcsolatot a férfivel. Ez a kapcsolat nem egészséges, és nem lehet a valódi lelki társa, ha egyszer egy másik nőt vett feleségül. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves