Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Megcsalás

„Nem tudok a lányom tanárnőjének a szemébe nézni, mert a férjemnek viszonya volt vele”

2023. április 26.

2 perc olvasás

ELLE

házasság megcsalás párkapcsolat
„Nem tudok a lányom tanárnőjének a szemébe nézni, mert a férjemnek viszonya volt vele”
© Shutterstock

Egy nőt a férje a gyermekük tanárnőjével csalt meg. 


Nehéz helyzetbe került egy édesanya: a férje évekig csalta egy tanárnővel, aki abban az iskolába tanít, ahova a gyerekei járnak. A házasságukat sikerült megmenteniük, de a tanárnő most a 6 éves kislányukat fogja tanítani legalább egy évig. A nő azon gondolkodik, hogy a lányát kiveszi az iskolából, de a gyermek maradni akar. Íme, egy brutális sztori a megcsalásról.

Három évvel ezelőtt rájöttem, hpgy a férjemnek, akivel 10 éve vagyunk együtt, viszonya  vana  gyermekeink általános iskolájában egy tanárnővel. Mindig is tagadta, hogy a kapcsolat szexuális volna, de minden bizonnyal sokat titkolózott és hazudott. Majdnem tönkretette a házasságunkat, de újra egymásra találtunk. Én közben úgy bántam a tanárnővel, hogy figyelmen kívül hagytam őt, pedig rendszeresen látom az iskolában. Igazán nem akarok vele foglalkozni, így tudok megbirkózni azzal, hogy még mindig a családom közelében van. De most ő lesz a hatéves kislányom osztályfőnöke, valószínűleg több mint egy évre. Arra gondolok, hogy keresek másik iskolát a lányomnak, de fáj a szívem érte, mert nagyon szeretne az iskolában maradni, mert ott vannak a barátai és a testvérei. Nem tudok rájönni, hogyan tudnék egészségesen kommunikálni ezzel a tanárnővel, és elborzadokia gondolattól, hogy  ő fog felelősséget vállalni az egyik gyeremkért. Hogyan bízhatnék meg ebben a személyben?

- mesélte el a történetét a nő egy fórumon.

Talán, ha sikerült megbíznod újra a férjedben, tanulj meg bízni abban, hogy a tanárnő gondját fogja viselni a gyerekednek

- írta valaki.

Ez egy rémálom. Őszintén én sem tudom, hogy mit tennék a helyedben

- szólt hozzá valaki más.

A legjobb megoldás lenne, ha másik iskolába járnának a gyerekeid, de megértem, hogy miért nem akarsz nekik fájdalmat okozni ezzel

- kommentelte egy másik hozzászóló.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves