Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VISZONY

„A 10 éve tartó viszonyom mentette meg a házasságom”

2023. április 25.

3 perc olvasás

ELLE

házasság kapcsolat szerető viszony férj és feleség
„A 10 éve tartó viszonyom mentette meg a házasságom”
© Getty Images

A nő szerint a viszonya után átértékelte a házasságát, ami még sosem volt ennyire jó. 


Nagy felháborodást keltett annak a nőnek a története, aki állítja, a szeretője miatt tartott ki a férje mellett. A házassága már évtizedek óta tart, majd megismerkedett a szeretőjével, ez a kapcsolat szintén fontos a számára. 

A szeretője mentette meg a házasságát

A nő azzal kezdi a mesélést, hogy 21 évvel ezelőtt ismerte meg a férjét, akivel viszonylag hamar össze is házasodtak. Az első 10 év csodás volt, de utána érezte, ellaposodtak a dolgok. Főként a szex okozta a problémákat, a nő többre a vágyott, a férjének erre nem volt igénye. Emiatt sokszor vitáztak, ekkor találta meg a szeretőjét. 

A férjem nem teljesen elégített ki szexuálisan, és akkoriban úgy éreztem, hogy ez vitákat okoz, mert úgy éreztem, hogy nyomást gyakorolok rá és a szexuális életünkre. Szóval én csak én vagyok… egy kicsit kalandvágyó, gondoltam kipróbálom. Eleinte egy szeszély volt, ami egyértelműen elakadt. Nem gondoltam hosszú időszakra.

A nő eleinte több férfival is ismerkedett, de sosem lett a dologból semmi komoly. Ekkor találkozott a szeretőjével, aki már 10 éve az élete része. A férfinak szintén van családja, ezért fontos számukra, hogy meghúzzák a határokat.

Mi is találkozunk, mint bármely más pár és randevúzunk. Olyan ez, mint egy teljesen normális kapcsolat a bosszantó nyűgök nélkül.

A nő és férfi között évek óta tart a viszony, és szerinte semmi sem változott. A szenvedély ugyanúgy megvan. Megpróbálnak gyakran találkozni, ettől sokkal kiegyensúlyozottabbá válik mindkét kapcsolat.

A szeretőm teljesíti a kalandos oldalát a dolgoknak, számomra fontos a szexualitás – szükségem van erre a szenvedélyre, ettől úgy érzem, élek. Míg a férjem stabilitást és biztonságot ad nekem, ő az, akire rábíznám az életem.

A nő azt is elárulta, a férjének sosem mondta el a dolgot, úgy érzi, erre nincs is szükség. Szerinte nem lehet elvárni mindent egyetlen embertől, ezért működik tökéletesen a rendszere.

Amikor a hét minden napján, 24 órában együtt vagy valakivel, beleragadhatsz a dologba, egész éjjel tévézhetsz, alig beszéltek. Nem érzem, hogy ilyenek lennénk, és biztosan nem volt panasza.

Azt viszont elismeri, hogy nehéz volt megosztania az idejét a két férfi között, eleinte különösen nagy szervezést igényelt. A titkos életéről csak kevesen tudnak, a barátainak sem árulta el. A nő vallomása sok felháborodott kommentet eredményezett, az internetezők szerint nagyon önző, csak magára gondol.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves