Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Megcsalás

„6 hónapos terhes vagyok, és most jöttem rá, hogy a férjemnek viszonya van a legjobb barátnőmmel”

2023. június 07.

2 perc olvasás

ELLE

házasság megcsalás terhesség legjobb barátnő
„6 hónapos terhes vagyok, és most jöttem rá, hogy a férjemnek viszonya van a legjobb barátnőmmel”
© Shutterstock

Egy terhes nőt a legjobb barátnőjével csalja meg a férje. 


Szívszorító történetről számolt be egy 6 hónapos terhes nő a Redditen. A fiatal nő jelenleg a harmadik gyermekével várandós, de teljes sokk volt számára, hogy a férje és a legjobb barátnője hónapok óta viszonyt folytatnak egymással. A várandós kismama úgy döntött, hogy nem bocsátja meg a megcsalást, ezért a barátnőjével megszakít minden kapcsolatot, a férjétől pedig elválik. 

Íme, a történet

A férjem és én 19 éves korom óta vagyunk együtt, ő akkor 22 volt. Már 6 éve vagyunk házasok, és két gyerekünk született, valamint úton van a harmadik, hiszen jelenleg 6 hónapos terhes vagyok. 5 hónappal ezelőtt kiderült, hogy az édesapám gyógyíthatatlan rákbetegséggel küzd, és hónapjai vannak csak hátra. A férjem mindenben támogatott, és fogta a kezemet. A legjobb barátnőmmel kiskorunk óta elválaszthatatlanok voltunk, a családja olyan számomra, mintha a sajátom lenne, és ő is így érez. Az apám diagnózisa után órákon át mellettem volt, amíg kisírtam magam. Ő volt a lelkitársam 

– kezdte a történetét a várandós édesanya. 

Kiderült, hogy a történet elmesélője azután jött rá, hogy megcsalja a férje, hogy kikapcsolta az ébresztőt a férfi telefonján.

Megállt az idő. Arrébb sétáltam, hogy elolvassam az üzeneteiket. A legjobb barátnőm azt kérdezte a férjemtől, hogy valaha elmondja-e nekem, hogy mi van közöttük. 4 hónapig sze*xelt a legjobb barátnőmmel. 4 hónapig a képembe hazudtak

– mondta a csalódott feleség.

Nem látta semmi jelét a hűtlenségnek

A megtört feleség elmondta, hogy semmit sem látott abból, hogy viszonya lenne a férjének és a legjobb barátnőjének. A nő végül úgy döntött, hogy nem fog megbocsátani egyikünk sem, és ebben az édesanyja és az anyósa is támogatta, aki hatalmasat csalódott a fiában. A kommentelők mind a megcsalt kismama mellett állnak, és dicsérik azért, amiért nem félt lépni, és inkább egyedülálló anyaként tervezi nevelni a három gyermekét.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves