Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Marriage problems

„Megmondtam a férjemnek, hogy utálom, döbbenetes volt a válasza”

2023. március 01.

2 perc olvasás

ELLE

férj házasság kapcsolat utálat
„Megmondtam a férjemnek, hogy utálom, döbbenetes volt a válasza”
© Shutterstock

Őszinte házasság: egy nő tabuk nélkül elmondta a férjének, hogy mit érez. 


Heather Havrilesky újságíró őszintén vallott arról, hogy az ő házassága sem tökéletes, és sokszor úgy érezte, hogy utálja a férjét. Sőt, az is előfordult, hogy megtetszett neki valaki más, amit el is mondott a férjének, aki elképesztő módon reagált mindenre. A pár a mai napig együtt van, és a kapcsolatuk erősebb, mint valaha. 

Utáltam a férjem, és azt is elmondtam neki, hogy valaki más tetszik nekem. A reakciója csodálatos volt

- mondta az 51 éves újságíró, aki 17 éve alkot egy párt a férjével. 

Állandó munka a házasság

Heather és a férje, Bill 2006-ban ismerkedtek meg, amikor a férfi ráírt az újságíróra e-mailben, hogy megdicsérje egy cikkét. Azóta eltelt 17 év, és két kamaszlányt nevelnek együtt. A dolgok azonban közel sem voltak mindig tökéletesek közöttük, de ennek ellenére a válás gondolta fel sem merül náluk. 

Amikor Heather rájött, hogy házas nőként egy másik férfi iránt is táplál érzelmeket nagyon rosszul érezte magát, de a férje rendkívül megértő volt vele: 

A kezdetektől fogva elmondtam Billnek mindent, egészen addig a pontig, amikor azt mondta: "Őszintén szólva unom, hogy erről beszélünk. Soha nem fantáziáltál senkiről? Ez egy normális dolog, nem a világ vége

- mondta Bill a feleségének.

A népszerű újságíró szerint az őszinteség az, amiért még mindig együtt vannak, és a kapcsolatuk csak egyre erősebb lesz. A házaspár nemrég egy nagyon nehéz időszakon ment keresztül, mert Heathernél mellrákot diagnosztizáltak, de a férje egy percig sem hagyta egyedül a bajban.

Bill a legjobb barátom, a terapeutám és az édesanyám is egyben

- mondta Heather a férjéről. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves