Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LOVE STORY

„Rábeszéltem a barátomat, hogy legyünk hármas kapcsolatban, azóta mindannyian együtt élük”

2023. január 16.

2 perc olvasás

ELLE

boldog párkapcsolat kapcsolat történet hármas kapcsolat
„Rábeszéltem a barátomat, hogy legyünk hármas kapcsolatban, azóta mindannyian együtt élük”
© Fotó: Getty Images

Furcsa történet bukkant fel az interneten, mivel egy pár megosztotta, hogy miként kerültek hármas kapcsolatba. 


Alina, Kevin és Meghan már három éve élnek hármas kapcsolatba, és állítják, mindannyian nagyon szerelmesek egymásba. Szerintük nincs köztük féltékenység, most pedig az is kiderült, hogy miként alakult ki köztük ez a dinamika. 

Így alakult ki a hármas kapcsolat

Eredetileg Kevin és Alina éltek párkapcsolatban, amikor Alina felvetette a barátjának, hogy szeretné, ha bevennének egy harmadik felet. 

Nagyon kíváncsi voltam, szerettem volna kísérletezni, így rábeszéltem a barátomat, hogy vegyünk be még egy lányt. Töprengtem azon, hogy vajon ki akarja-e próbálni, de végül letöltöttünk egy alkalmazást, ahol megtaláltuk Meghant. 

Meghan szintén elmondta, hogy miért töltötte le a társkeresőt. Régóta tudta, hogy biszexuális, de korábban szinte csakis nőkkel volt kapcsolata, ezért szeretett volna férfiakkal is ismerkedni. 

Rögtön az első héten karanténba kerültünk, szóval a házban lógott, nagyon furcsa volt. Ennek ellenére nem volt kínos az első randi, sem a kapcsolat eleje. 

A történet sokakat meglepett, és a legtöbben értetlenkedtek. Míg másokat inkább az érdekelt, hogy a féltékenységgel miként tudnak megbirkózni

Mindannyian őszintén szerelmesek vagyunk, a dinamikánk nagyon jól működik együtt, boldogok vagyunk. A féltékenység valójában nem probléma. Az elején volt néhány dolog, amit meg kellett szoknunk. Most egyformán szeretjük egymást.

A hármas megosztotta, hogy az elején kiemelten odafigyeltek arra, hogy ne töltsenek kettesben időt, mindig hárman legyenek. Nem szerették volna, ha eltolódnak az arányok. Azóta már együtt is élnek, sőt egy ágyban alszanak minden este. Ebben is megpróbálnak kompromisszumot kötni, mivel minden este más van középen. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves