Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ez most komoly?!

Ezek a leghülyébb kérdések, amiket férfiak randin képesek voltak feltenni

2022. december 05.

4 perc olvasás

ELLE

randi kérdések hülye kérdés
Ezek a leghülyébb kérdések, amiket férfiak randin képesek voltak feltenni
© Fotó: Pexels.com/cottonbro studio

Nők vallottak arról, mik voltak a leghülyébb kérdések, amiket valaha megkaptak egy férfitól egy első randin.


Mindig fárasztóak a hülye kérdések, de randin különösen, első randin meg aztán végképp. Persze önismereti szempontból még jól is jöhet egy-egy ilyen: legalább megtudod magadról, hogy hogyan reagálsz a váratlan helyzetekre egy ilyen furcsa szituációban. További előny, hogy lesz egy vicces sztorid, amit aztán élvezettel mesélhetsz – ezt tették a Reddit női felhasználói is, akiktől megkérdezték, hogy mi volt a leghülyébb kérdés, amit életükben első randin megkaptak. Alább találod az 5 legjobb választ. Mármint kérdést. Szóval sztorit.

1. Tényleg kötődsz a gyerekeidhez?

Az egyik nő arról mesél, hogy a társkeresőn a profilján szerepel, hogy egyedül neveli a gyerekeit. Ezek után beszélgetésbe elegyedett egy férfival, aki  az első randin egyszercsak a fenti kérdést tette fel. Nyilván erre nem sok mindent lehet válaszolni, és amikor a pasi látta, hogy sikerült kiakasztania a randipartnerét, elmagyarázta, hogy ő igazából nem szereti a gyerekeket, nem szokott gyermekes anyákkal randizni, úgyhogy azt remélte, hogy hátha nem lesz a válasz. Az sajnos már nem derült ki, hogy mit gondolt, hogy akkor a nő mit csinál majd a gyerekeivel... elküldi őket valahova, hogy a férfinak ne kelljen velük találkoznia?

2. Ezek szerint hármasozni akarsz?

Valaki azt meséli, hogy egy vendéglátóipari egységben volt a randi, és megjegyezte, hogy milyen jó a sminkje a pincérnőnek. Erre a férfi megkérdezte, hogy akkor ezt úgy értse-e, hogy randipartnere az estét hármasszexre szeretné kifuttani. A pasi feltehetőleg nem bánta volna, ha tényleg így történt volna, de ezek után aznap este legfeljebb egyesszexben lehetett része.

3. Milyen erős a vérzésed?

Valaki azt meséli, hogy már két órája egy randin volt egy férfival, és a pasi egész végig semmit sem kérdezett. Amikor a nő erre rámutatott, a pasi először frusztráltan felsóhajtott, hogy most kérdeznie kell valamit, majd az iránt érdeklődött, hogy „milyen erős a vérzésed?” Igen, a menstruációra kérdezett rá az első randin. Erre a nő természetesen visszakérdezett, hogy hogy a jóéletben jut eszébe ilyen kérdést feltenni, amire az volt a válasz, hogy „számomra sokat elárul egy nőről a vérzése”. Na ezek után túl sok kérdés már nem hangozhatott el ezen a randin.

4. Leborotválnád a kedvemért a fanszőrzeted?

Sok téma felmerülhet az első randin, és önmagában attól nem feltétlenül kezd el lobogni egy vörös zászló, ha kicsit intimebb dolgok is szóba kerülnek. Na de ez?! Ez tipikusan olyan eset, hogy a pasi a kérdéssel többet elárul önmagáról, mint amennyit valószínűleg szeretett volna.

5. Mennyit keresel?

Egy nő soha nem mosná le magáról az aranyásó jelzőt, ha egy pasinál azzal kezdene az első randin, hogy megkérdezi tőle, hogy mennyit keres. De ezek szerint van olyan is, hogy egy pasi szeretné ugyanezt tudni barátnőjelöltjéről. A Reddit felhasználója ráadásul azt meséli, hogy a férfi nemcsak arra kérdezett rá, hogy ő mennyit keres, hanem ezt még azzal is rögtön megtoldotta, hogy hozzátette, hogy azt is szeretné tudni, hogy a nő szülei mennyit keresnek.

+1 ...és ha szakítok?

És még egy elképesztő sztori a végére ráadásnak. Egy férfi egy randin elárulta a nőnek, hogy igazából kapcsolatban van egy másik nővel. A nő erre természetesen azonnal megmondta, hogy köszöni szépen, de ennek a randinak akkor itt vége van. A pasi erre megkérdezte, hogy nem randiznának-e még egyet, és felajánlotta, hogy akkor szakít a mostani barátnőjével és az esetleges következő légyottra már szingliként érkezik. Lovagias, nem?

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves