Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ONLINE TÁRSKERESÉS

Beige flag: ha ebbe a kategóriába tartozik egy férfi, senki nem akar vele randizni

2022. október 07.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem ismerkedés párkapcsolat társkeresés tinder online társkereső
 Beige flag: ha ebbe a kategóriába tartozik egy férfi, senki nem akar vele randizni
© Shutterstock

Nem akarunk elkeseríteni, de ha ilyen az adatlapja, sokat nem várhatsz tőle. 


Az online társkeresés a felületesség és a gyorsaság világa. Legyen szó Tinderről, a Badooról vagy bármelyik más platformról, az első benyomás dönt, pillanatok alatt.

Red flag, green flag, beige flag

Természetesen mindenki a lehető legjobbnak akarja mutatni magát, ám egyáltalán nem mindegy, mit kommunikálunk kifelé. Ugyanis ha ezeket a hibákat elköveti egy férfi, akkor gyorsan a beige flag kategóriába esik, ami a szakértők szerint még rosszabb, mint egy erőteljes red flag. 

Mi is az a beige flag?

Azokat a profilokat hívjuk így, akik már az első pillantásra nagyon unalmasnak és a kapcsolat szempontjából kilátástalannak tűnnek. Jellemzően az ő adatlapjukban semmi kreatív nincs, szinte mindegyikük ugyanazt írja a bemutatkozáshoz is. 

A beige flag egyértelműen megmutatja, hogy a tulajdonos nem fektetett túl sok energiát a profiljába, így a lehetséges partnerek úgy érzik, a randevú is felesleges és unalmas lehet - akár csak a bézs szín.

Az ilyen profilok tele vannak edzőtermi szelfikkel, háziállatos képekkel, és olyan bemutatkozásokkal, amelyek valamilyen népszerű filmekre, műsorokra hivatkoznak a poénjaikban. 

Szeretnek semmit nem elárulni magukról, mégis valami nagyot mondani - sikertelenül. 

Mik lehetnek a tipikus beige flag bemutatkozások?

Nem ritka, hogy hangot adnak annak, hogy feleslegesen nem szeretnének írogatni:

Kérdezz, ha bármit tudni akarsz!

Ez elég gyakran olvasható náluk. Inkább azt várják, hogy a nő kezdeményezzen, és a nem potenciális partnereknek egyszerűen nem hajlandóak még egy poharat sem arrébb tenni. Nem túl jó jel, ha már az elején ennyire kispórolja a munkát. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves