Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tűz és Vér

Újabb Trónok harca sorozatot jelentettek be, már az is kiderült, miről szól majd

2023. április 04.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat Daenerys Targaryen hbo trónok harca trónok harca spinoff sárkányok háza
Újabb Trónok harca sorozatot jelentettek be, már az is kiderült, miről szól majd
© Instagram/@gameofthrones

Hamarosan újabb Trónok harca spin-off készülhet, ami miatt a rajongók már most lelkesek. 


A Trónok harca évekkel ezelőtt véget ért, de a sorozat még most is lázban tartja az embereket. Ez persze részben köszönhető az előzménysorozatoknak, melyeket folyamatosan fejlesztenek. Az első tavaly már meg is jelent, a Sárkányok Háza senkinek sem okozott csalódást. 

Újabb Trónok harca történetből készülhet sorozat

Az értesülések szerint az HBO szeretne egy újabb sorozatot, ami a Sárkányok Házához hasonlóan előzmény lenne. Nagyjából 300 évvel az eredeti széria előtt játszódna, és egy igazán izgalmas időszakot dolgozna fel. I. Aegon Targaryen lenne a főszereplő, a téma pedig Westeros meghódítása. 

Hódító Aegon, ahogyan a sorozatban nevezték testvérei Visenya és Rhaenys, valamint a sárkányok segítségével hódított meg a királyságokat. Ő volt az első uralkodó, aki már az egyesült Westeros királya volt, és felülhetett a vastrónra. 

A jó hír, hogy a történet nagyon kidolgozott, George R. R. Martin ezeket a részeket szintén megírta. Ez csak megkönnyíti a sorozat elkészítését. A források szerint az HBO már el is kezdte keresni a lehetséges írókat, producereket, akik képesek képernyőre vinni a történetet. 

A Sárkányok Háza sikere után nem csoda, hogy az HBO még nem szeretné elengedni a Trónok harcát, korábban már kiderült, hogy tervben van egy Jon Snow központú spin-off, ha elkészül, ez lesz az első sorozat, ami a finálé után játszódik. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves