Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

XMAS MOVIE

Ennyit változtak a Télapu szereplői 28 év alatt

2022. november 23.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film karácsony karácsonyi film színész Télapu Tim Allen
Ennyit változtak a Télapu szereplői 28 év alatt
© Fotó: IMDb, Instagram/@ericlloydmorelli

A Télapu az egyik legnépszerűbb karácsonyi film, ami most egy újabb folytatást kapott. Mutatjuk, hogy néznek ki a szereplők ma!


A karácsonyi filmek közül egyértelműen kiemelkedi a Télapu, ami egyszerre nagyon vicces és megható. Tim Allen háromszor is belebújt a Mikulás bőrébe, legelőször 28 évvel ezelőtt.

Így néznek ki a Télapu színészei

A filmet 28 évvel ezelőtt mutatták be, majd 2002-ben és 2006-ban érkezett a folytatás. Most a Disney készített hozzá egy negyedik részt, így itt az ideje megnézni, hogy mi történt a szereplőkkel az első film óta. 

Tim Allen

A színész 1994-ben vállalta el elsőként a Mikulás szerepét, majd a másik két filmre is visszatért. Sajnos a rajongók legnagyobb bánatára Tim Allen nem szeretne visszatérni a folytatásra, úgy gondolta, hogy itt az idő, hogy a karácsony királya visszavonuljon. Érdekesség, hogy a lánya szerepel a negyedik filmben.

Fotó: IMDb, NBC / Getty Images

Eric Lloyd

Eric Lloyd alakította Charlie-t, aki azonnal a rajongók kedvence lett. A gyerekszínész folytatta a színészkedést, sőt elkezdett zenélni. Azóta zenei producerként is tevékenykedik. Eric visszatér a folytatásra, mint Charlie. 

Fotó: IMDb, Instagram/@ericlloydmorelli

David Krumholtz

A színész Bernardot, a manót játszotta a filmekben. Sokan megszerették a szigorú, mégis vicces szereplőt. Az évek során sok filmben, sorozatban szerepelt, és ő szintén visszatér a folytatásra. 

Fotó: IMDb, Instagram/@davidkrumholtz

Elizabeth Mitchell

A színésznő és Carol karaktere elsőként a második filmben tűnik fel, ő Mrs. Claus. A harmadik filmet szintén elvállalta, és természetesen a folytatásból sem hiányozhat. Elizabeth az évek során olyan sorozatokban játszott, mint a Lost vagy az Outer Banks. 

Fotó: IMDb, Instagram/@elizabeth.mitchell.official

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves