Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Karácsonyi film

Újra együtt az Igazából szerelem sztárjai, 20 éves évfordulót ünnepelnek

2022. november 23.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film karácsony karácsonyi film Igazából szerelem reunion
Újra együtt az Igazából szerelem sztárjai, 20 éves évfordulót ünnepelnek
© Fotó: DNA Film Working Title Films / DNA Film / Collection ChristopheL via AFP

Az Igazából szerelem színészei egy megható különkiadással készülnek az ünnepekre. 


Az Igazából szerelem bemutatója 2003-ban volt, az elmúlt 20 évben pedig sok dolog történt a színészekkel. A karácsonyi film azóta szinte kötelezővé vált az ünnepi szezonban, a szerethető karaktereknek köszönhetően pedig még manapság sem unalmas. 

Az Igazából szerelem színészei ismét együtt

A filmért sokan rajonganak, így érhető, hogy hatalmas volt a meglepetés, amikor az amerikai ABC televíziócsatorna bejelentette, hogy egy különleges műsort készített a színészekkel. A különkiadásban Diane Sawyer beszélget majd a szereplőkkel, az biztos, hogy feltűnik Emma Thompson, Hugh Grant, Laura Linney, Bill Nighy, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, és még sokan mások. 

A The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later című különkiadás a színészek segítségével felidézi a forgatás legemlékezetesebb pillanatait, miközben betekintést nyújt a kulisszák mögé. A rövid előzetesből kiderült, hogy a színészek sem számítottak arra, hogy ilyen hosszú lesz a film utóélete. 

Nem ez az első alkalom, hogy az Igazából szerelem stábja egy különleges projekt kedvéért ismét egyesül. Erre legutóbb 2017-ben volt példa, akkor a Red Nose Day alkalmából készítettek egy 10 perces folytatást. A videót imádták a rajongók, így nagy valószínűséggel ez a különkiadás is nagy siker lesz. 

Thomas Brodie-Sangster, aki Samet alakítja a filmben pár évvel ezelőtt egy interjúban elárulta, hogy fogalma sem volt a filmről, amikor aláírta a szerződést. Megkapta a forgatókönyvet, elolvasta, örült neki, ám akkor még nem sejtette, hogy kikkel fog dolgozni. Csak az első olvasópróbán döbbent rá, hogy valószínűleg hatalmas siker lesz a film. Azóta is boldogan emlékszik vissza az időszakra.  


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves