Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Karácsony

Ilyen lesz a királyi család első karácsonya Erzsébet királynő nélkül

2022. november 22.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
karácsony angol királyi család királyi család Károly király Sandringham
Ilyen lesz a királyi család első karácsonya Erzsébet királynő nélkül
© Fotó: WPA Pool / Getty Images

A királyi család minden évben a Sandringham birtokon tölti az ünnepeket, ám ez a karácsony kicsit más lesz. 


Ez az első karácsony, amit a királyi család Erzsébet királynő nélkül tölt, és úgy tűnik Károly király szeretné egy kicsit megtörni a hagyományokat. 

Így ünnepli idén a királyi család a karácsonyt

Erzsébet királynő az elmúlt évtizedekben rengeteg hagyományt bevezetett, az egyik ilyen, hogy mindenki a Sandringham birtokon ünnepel. Ezt Károly király sem tervezi megtörni, továbbra is vidéken lesz az egész család. Az uralkodó meghívta Harry herceget és Meghant is, bár több mint valószínű, hogy ők nem lesznek jelen. 

A királyi család egyik szakértője szerint keserédes lesz az idei karácsony, hiszen Erzsébet királynő fogta össze az egész családot. Nagy valószínűséggel üresen marad az egykori uralkodó helye az asztalnál. 

Károly király karácsonyi beszédet fog mondani, amit pár nappal az ünnep előtt rögzítenek. Ám a királyi család nem fogja követni a televízióból, mint ahogyan azt tették korábban. Az informátorok szerint ez az ünnep a boldog emlékek felidézéséről, és az emlékezésről fog szólni. A szakértők azt is elárulták, hogy kevésbé lesz formális, inkább a közösen töltött idő kerül majd fókuszba. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves