Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Reklám

2022 legjobb karácsonyi reklámjai, amiket te is imádni fogsz

2022. november 23.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

karácsony Disney reklámfilm karácsonyi reklám John Lewis
2022 legjobb karácsonyi reklámjai, amiket te is imádni fogsz
© Fotó: Asda/Youtube

A karácsonyi reklámok egyre különlegesebbek, idén igazán megható kisfilmekkel készültek a márkák. 


Itt az ünnepi időszak, így a márkák egymás után jelentetik meg a szívszorító vagy éppen vicces karácsonyi reklámokat. Idén sok különleges videó készült, mutatjuk a legjobbakat. 

Ezek a legmeghatóbb karácsonyi reklámok

Évet óta szinte versenyeznek egymással a különféle áruházak, cégek, hogy melyikük tudja a legkreatívabb, meghatóbb karácsonyi reklámot elkészíteni. A képzeletbeli dobogó legfelső fokára évek óta a John Lewis állhat fel, hiszen az áruház mindig olyan aktuális, sokakat érintő témákat dolgoz fel, ami megérinti az embereket. Ám idén akadtak komoly vetélytársai

Manó a boltban

Az Asda idén túlszárnyalta önmagát, és elkészítette az egyik legkreatívabb reklámot. A videóban visszatér Buddy, a Mi a manó? főszereplője, akit a 2003-as filmben Will Farrell alakít. A történet szerint Buddy éppen próbanapon van az áruházban, ám a dolgot nem épp úgy alakulnak, ahogyan azt a dolgozók szeretnék. Kétségtelen, hogy vicces lett

Kevin megmenti a karácsonyt

Az Aldi karácsonyi reklámja zöldségekkel alkotta újra a Reszkessetek betörők ikonikus pillanatait. A videóban feltűnik a reptér, és Kevin, a répa, aki véletlenül egyedül maradt. Kevin végül megvédi a házat, és elbánik a betörőkkel, épp ahogyan a filmben. 

A legnagyobb ajándék

A Disney The Gift című karácsonyi reklámja egy családot mutat be, akik készülnek a karácsonyra, miközben az anyuka várandós. Ám az új családtagnak nem örült feltétlenül mindenki. Végül a család legkisebb tagja mindenkinek meglágyítja a szívét, és láthatjuk, ahogyan kibontakozik az elszakíthatatlan kötelék a testvérek között. 

A legfontosabb a listán

A McDonald’s The List videója egy kisfiúról szól, aki heteken keresztül készíti a karácsonyi listáját. Végül egy szerencsétlen véletlennek miatt kikapja a kezéből a szél, és csupán egyetlen oldalt tud belőle megtartani. Ekkor döbben rá a karácsony valódi értelmére. 

Vidámság mindenhol

A Boots karácsonyi reklámja egy nőről szól, aki talál egy különleges szemüveget. A kiegészítőnek köszönhetően teljesen másképp látja a világot, minden színes, vidám és szórakoztató. Ezzel együtt készíti el a karácsonyi listáját, és sikerült örömet szereznie mindenkinek. 

Odafigyelés

A Telekom idei reklámja igazán megható lett. Gittáról, a buszsofőrről szól, akinek mindenkihez van pár jó szava. Ám karácsony előtt megtudja, hogy a fia nem tudja vele tölteni a karácsonyt. A reklám végén az egyik utasa pár kedves szóval jobb kedvre deríti. A Telekom inspirálni szeretné az embereket, hogy törődjenek egymással, a reklámot Kis Hajni rendezte. 

Különleges család

Természetesen a John Lewis reklámja sem maradhat ki a listából. Idén az odafigyelés került a középpontba, és az állami gondozásban élő gyerekekre szeretnék vele felhívni a figyelmet. Könnyfakasztó lett, az biztos. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves