Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SECRETS

4 titok, amit biztosan nem tudtál a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történetről

2023. május 18.

3 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat Bridgerton család Sarolta királyné
4 titok, amit biztosan nem tudtál a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történetről
© Instagram/@bridgertonnetflix

Hatalmas rekordokat dönt a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet, így érthető, ha a rajongók minden apró részletre kíváncsiak a szériával kapcsolatban. 


Továbbra is népszerű a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet, és várhatóan még hetekig megtaláljuk majd a Netflix ranglistáján. Sokan már a folytatásról beszélnek, bár az alkotók még nem jelentettek be semmit. Több pletyka is felröppent, a legvalószínűbb, hogy újabb spin-off készül. 

Ezeket a titkokat még a Bridgerton legnagyobb rajongói sem tudják 

A sorozat forgatása hosszú időbe telt, ami nem véletlen. Az alkotóknak megfelelő színészeket kellett találniuk, nem beszélve a helyszínekről, és a kosztümökről. Láthatóan mindent megtettek, hogy tökéletes legyen a díszlet, ám apróbb hibák még ennek ellenére is vannak, ezeket a szemfüles rajongók szúrták ki.

Órákba telt, mire kitalálták a szexjeleneteket

Már a Bridgerton első évada után elárulták a készítők, hogy a szexjelenetek elkészítését intimitás-koordinátor segítette. A szakembernek köszönhetően a színészek is komfortosan érezték magukat, és a nézők is elégedettek lehettek a végeredménnyel. A Sarolta királynéról szóló sorozatnál szintén segített.

Bár a szexjelenetek nem annyira hosszúak, ettől független több óra volt, amíg rögzítették a felvételeket. Mindent alaposan megterveztek, még a legutolsó mozzanatokat is, miközben szem előtt tartották a színészek, színésznők kényelmét. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bridgerton (@bridgertonnetflix) által megosztott bejegyzés

A fűző minden megnehezített

A színésznőknek órákon keresztül kellett kosztümöt viselniük, a fűző pedig alaposan megnehezítette a dolgokat. India Amarteifio, aki a fiatal Sarolta királynét alakítja, elárulta, hogy még enni sem tudott. Főként a koronázáson viselt ruhával gyűlt meg a baja. 

Ez egy kihívás. Inkább az alkalmazkodásról és annak megtalálásáról szól, hogy mi működik a tested számára. Nem eszel benne, mert nem igazán tudsz. 

Korábban már volt róla szó, hogy a jövőben nem szeretnének fűzőket adni a Bridgerton szereplőire, a következő évadokban a hölgyek már kényelmesebben mozoghatnak. 

Bonyolult utazás

Golda Rosheuvel, aki az idősebb Sarolta királynét alakítja minden nap órákat készülődött, hiszen sok idő volt, amíg a haja, sminkje a helyére került. Nem beszélve a különleges ruhákról. Utóbbi nagyon megnehezítette a közlekedést, mivel a színésznőnek speciális járműre volt szüksége, ha valahova mennie kellett. A parókák szintén nagy fejtörést okoztak. 

A jég nem volt igazi 

A Bridgerton-sorozatban fontos szerepe jut a jeges fürdőnek, amit György király vesz szinte minden nap. Az egyik jelenetben a fejét a víz alá nyomják, nos, ez nem volt valódi. A forgatás során gumiból készült jeget használtak, a színész pedig langyos vízben ült. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves