Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW SPIN-OFF

Újabb Bridgerton spin-off készülhet, ez a karakter kaphat saját sorozatot

2023. május 16.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család Sarolta királyné
Újabb Bridgerton spin-off készülhet, ez a karakter kaphat saját sorozatot
© Instagram/@bridgertonnetflix

A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet hatalmas sikert aratott, így érthető, ha az alkotók már elgondolkodtak a folytatáson. 


A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet több országban is első helyen szerepel a Netflix listáján, a rajongók pedig valósággal imádják a romantikus és néhol szenvedélyes szériát. Sokan már a folytatásban reménykednek, ami nincs kizárva, és az is lehet, hogy újabb spin-offal bővül a Bridgerton világa.

Ő lehet az új Bridgerton-sorozat főszereplője 

A Sarolta királynéról szóló széria minisorozat, tehát eredetileg nem terveztek neki folytatást. Mindössze hat epizódból áll, az utolsó rész pedig le is zárta a legtöbb cselekményszálat. Ennek ellenére Shonda Rhimes a széria alkotója elárulta, nagyon szerette ezt a történetet írni, és sokáig tudna még dolgozni a karakterekkel, így nincs kizárva semmi

Ám ami még ennél is izgalmasabb, elárulta, hogy nagy esély van egy újabb spin-offra. Még nem erősített meg semmit, de a Hello magazinnak tett egy utalást, hogy ki lehet a következő, aki saját sorozatot kaphat. 

Nincs tervben, hogy bárkit részletesebben felfedezzünk... Bár az írás során nagyon érdekelt Violet története. Szóval, meglátjuk

– árulta el sejtelmesen. 

Violet Bridgertont az eredeti szériában Ruth Gemmell alakítja, a fiatalabb verzióját pedig Connie Jenkins-Greig vitte képernyőre. Ha megvalósul a spin-off, nagy valószínűséggel hasonló koncepcióval készül el, mint a Sarolta királynéról szóló széria. Jobban megismerhetjük a karakter fiatalkorát, és a házasságát Edmund Bridgertonnal. 

Egyébként nem Violet az egyetlen, akinek a karaktere izgalmas, hiszen nem szabad elfeledkezni Lady Danburyről sem, akinek a múltja szintén tartogat még titkokat. Az információk szerint akár az is elképzelhető, hogy a későbbiekben ő szintén saját sorozatot kap


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves