Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Háttérinformációk a sorozatról

Fontos jelenetet vágtak ki a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történetből

2023. május 15.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

film kultikus sorozat Netflix Bridgerton
Fontos jelenetet vágtak ki a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történetből
© © Instagram/@bridgertonnetflix

A Bridgerton-sorozat egyik színésze végre magyarázatot adott egy fontos szereplő, Reynolds eltűnésére.


A Bridgerton-sorozat május 4-e óta lázban tartja a rajongókat, ugyanis egy fontos szereplő, Reynolds eltűnt a szereplők közül. Brimsley, aki Sarolta királynő jobbkeze a filmben, most elmagyarázta, hogy egy kivágott jelenet miatt érzik úgy a nézők, hogy a karakter hirtelen eltűnt.

bridgerton
© Instagram/@bridgertonnetflix

Milyen jelentet vágtak ki a Bridgerton-sorozatból?

A korábbi epizódokból kiderült, hogy Brimsley meleg, és romantikus kapcsolata van Reynolds karakterével, aki III. György király titkáraként van jelen a történetben. Ekkor még mindketten fiatalok, Freddie Dennis és Sam Clemmett az a két színész, akiket felkértek, hogy ezeket a jeleneteket eljátsszák.

A sorozat folyamatosan ugrál az időben, a rajongók pedig azt várták, hogy egy későbbi jelenetben, idősebbként is feltűnik majd Reynolds, csakhogy nem így történt: egyszerűen eltűnt a történetből.

Az idősebb Brimsley-t alakító Hugh Sachs érdekes magyarázatot adott a szereplő eltűnésére:

Felvettünk egy jelenetet, amiben az idősebb Reynolds és az én karakterem találkozott. Hatalmas szerelem volt az övék, de nem maradhattak együtt, hiszen abban az időben, amikor a történet játszódik, halállal büntethető bűnnek számított melegnek lenni, így elköszöntek egymástól.

Azonban úgy tűnik, hogy ez a jelenet a végleges verzióba mégsem került be, és ez okozta, hogy a nézők nem értették, hogyan alakult a történet ezen szála.

bridgerton
© Instagram/@bridgertonnetflix

A Bridgerton-sorozat írónőjét is meglepte a változtatás

Az Insidernek adott interjújában a Bridgerton-sorozat írója, Julia Quinn elmondta, hogy ő is meglepődött azon, hogy az idősebb Reynolds nem tér vissza a sorozatba.

Amikor először megnéztem ezt a részt, nem értettem, hova tűnt ez a beszélgetés köztük, hiszen megírtam, hogyan végződött a történetük. Izgatottan várom a választ, hogy végül leforgatták-e ezt a jelenetet, mert szerintem ez egy gyönyörű pillanat a történetben.

A Sarolta királynő – A Bridgerton-történet már elérhető a Netflixen.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves