Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

QUEEN CHARLOTTE

Óriási hibát szúrtak ki a rajongók az új Bridgerton-sorozatban

2023. május 11.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család Sarolta királyné
Óriási hibát szúrtak ki a rajongók az új Bridgerton-sorozatban
© Instagram/@bridgertonnetflix

Az új Bridgerton-sorozat nagyon népszerű a Netflixen, ennek ellenére van benne egy hatalmas baki. 


A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet szép számokat hoz, így az alkotók és a Netflix is örülhetnek. Bár a történet egy valós történelmi korban játszódik, az eseményének nem pont úgy történtek, ahogyan azt a nézők a képernyőn láthatják. A kitalált jelenetek mellett egy másik hibát is kiszúrtak a rajongók. 

Különös dolgot vettek észre a Bridgerton rajongói

A sorozat két szálon fut, a történet egy része 1761-ben játszódik, a másik pedig 1817-ben. Az egyik jelenetben Sarolta királyné egy bálteremben táncol, ám a berendezés nem passzol az adott korhoz. Az apróbb pontatlanságakat csak a szakértők vették észre. Ám a falon lévő portrék viszont annál beszédesebbek.

Látható a jelenetben Viktória királynő koronázási portréja, ami 1838-ban készült, ekkor festette Sir George Hayter. A probléma csak az, hogy Sarolta királyné 20 évvel Viktória királynő koronázása előtt meghalt. Egyébként Albert hercegről szintén van egy kép a sorozatban, az 1843-ban készült, így szintén nem szerepelhetett volna a falon. 

Bár apróbb bakik előfordulhatnak, láthatóan ezek a pontatlanságok kicsit sem zavarják a rajongókat. A sorozat nézettsége valósággal szárnyal, sokan pedig már azt remélik, valamilyen formában folytatódik majd a spin-off. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves