Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

QUEEN CHARLOTTE

Itt van minden, amit a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet folytatásáról tudunk

2023. május 12.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család Sarolta királyné
Itt van minden, amit a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet folytatásáról tudunk
© Instagram/@bridgertonnetflix

A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet nagy sikert aratott a Netflixen, bár minisorozatnak indult, lehetséges a folytatás. 


Talán még az alkotók sem számítottak arra, hogy a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet ekkora sikert arat. Több országban is vezeti a nézettségi listákat, és nagyon úgy fest, egy ideig még megőrzi az első helyét. Éppen ezért jogos kérdés, mégis mikor érkezhet a folytatás? 

Folytatódhat a Bridgerton-sorozat

A széria minisorozatnak indult, de hatalmas sikert aratott, így érthető, ha az alkotók szeretnék folytatni a történetet. Bár az évadzáróban a legtöbb szereplő történetszálát lezárták, sok történet van, amit még el lehet mesélni. A folytatásról Shonda Rhimes, a Bridgerton alkotója is mesélt. 

Vannak lehetőségek, de még nem beszélek ezekről. Örökké együtt tudnék élni Saroltával és Györggyel, de egy nagyon konkrét, zárt történetet meséltünk el, ami szerintem egy komplett mese erről a bonyolult, tökéletlen szerelemről. De nem zárok ki semmit, mert sosem tudni

– árulta el sejtelmesen. 

A folytatás kapcsán több dolog is felmerült, mivel előfordulhat, hogy Sarolta királyné karaktere más spin-offokban tűnik fel. A szériában több mellékszerelővel megismerkedhettünk, illetve bemutatták a háttértörténetüket, ennek ellenére még sok dolgot tudnak az alkotók mesélni. 

Rögtön itt van Lady Danbury fiatalkora, hiszen a házasságából csak egy nagyon pici részletet láthattunk. Ez, valamint a viszonya Violet Bridgerton apjával izgalmas témának tűnik, ami a rajongókat is magával ragadta. Violet és Lord Bridgerton házassága és szerelme úgyszintén remek kiindulási alap, ami szép keretbe foglalná az egész történetet. 

Bármelyik is lesz, nagy valószínűséggel nem fogunk unatkozni, hiszen az alkotók eddig is nagyon fordulatos jeleneteket írtak, és természetesen romantikából sem lesz hiány. A jó hír, Sarolta királyné karakterétől biztosan nem kell még elbúcsúzni, hiszen hamarosan érkezik A Bridgerton család 3. évada, amiben ismét láthatjuk


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves