Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LADy Whistledown

Hatalmas rekordokat dönt az új Bridgerton-sorozat

2023. május 10.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton sorozat a Bridgerton család netlix
Hatalmas rekordokat dönt az új Bridgerton-sorozat
© Instagram/@bridgertonnetflix

A Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet egyre népszerűbb, nem véletlenül. 


Sokakat meglepett, amikor kiderült, a Bridgerton alkotói új sorozatot készítenek, amiben Sarolta királyné áll majd a középpontban. A szériára sokat kellett várni, ám nagyon úgy fest, megérte. 

Rajonganak az új Bridgerton-sorozatért

A történet egy része 1817-ben játszódik, és Sarolta királynét követhetjük nyomon, aki megpróbálja rávenni a gyerekeit, házasodjanak meg. Persze ez nem megy annyira egyszerűen ezért segítséget kér. A szériában szerepel Lady Danbury és Violet Bridgerton, velük korábban már találkozhattunk. Természetesen romantikából és erotikus jelenetekből sincs hiány, hiszen a visszaemlékezéseknek köszönhetően, 1761-ben megismerhetjük Sarolta királyné és György király románcát. 

Az új Bridgerton-sorozat a rajongók tetszését is elnyerte, a premier május 4-én volt, eddig 148 millió órányi képernyőidőt hozott össze. Jelenleg 76 országban az első helyen áll, és csupán három sorozat volt idén, ami jobb számokat produkált. 

A hat részből álló sorozat tehát nagyon népszerű, de azt még nem tudni, az alkotók terveznek-e folytatást. A nézettségi adatok viszont bíztatóak, hiszen hamarosan érkezik a Bridgerton 3. évada, ezek alapján pedig nem kérdés, újabb szezonok érkezhetnek hamarosan. Korábban egyébként volt már róla szó, hogy még több spin-offal bővítenék ki a Bridgerton világát, kíváncsian várjuk a folytatást. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves