Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bridgerton story

Videó: Újabb részletek derültek ki az új Bridgerton-sorozatból

2023. március 24.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat előzetes a Bridgerton család
Videó: Újabb részletek derültek ki az új Bridgerton-sorozatból
© Instagram/@bridgertonnetflix

Megérkezett A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet új előzetese, és biztos, hogy nagyon izgalmas lesz. 


Már nem kell sokat várni, hiszen május 4-én elérhetővé válik A Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című sorozat. Most pedig a hosszú előzetes is megérkezett! 

Romantikus és izgalmas lesz az új Bridgerton-sorozat

A spin-off Sarolta királyné fiatalkorát dolgozza fel, az alkotók már korábban elárulták, szeretnék bemutatni a házasságát, illetve azt, miként lett az ország legbefolyásosabb személye. A szériában várhatóan lesznek kitalált részek, de ez nagy valószínűséggel cseppet sem vesz majd el az élményből. 

Az előzetesben már kibontakozik a történet, hiszen az alkotók III. György király és Sarolta királyné megismerkedésével kezdték a mesélést. Intrikából, bonyodalmakból és persze romantikából sem lesz hiány, a hangulata teljesen olyan, mint az eredeti sorozaté. 

Az is biztos, hogy lesznek benne időugrások, bár erre már utaltak jelek. Feltűnik a sorozatban Violet Bridgerton és Lady Danbury is. Utóbbi a történet szerint szoros kapcsolatban áll a királynéval, így kettőjük barátságát szintén láthatjuk majd kibontakozni. 

Jó hír a Bridgerton rajongóknak

Shonda Rhimes, a sorozat alkotója korábban azt nyilatkozta, hogy a Bridgerton harmadik évada, csakis a spin-off után érkezik. Bár csúsztak a forgatással, a pletykák szerint már befejeződtek a munkálatok, legalábbis a stáb egy ideje már nem vett fel jeleneteket. Ami azt jelenti, hogy pár hónapon belül az eredeti széria is visszatérhet

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves