Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

COFFEE SAFE SPACE

Regé-Jean Page elképesztő titkot árult el a Bridgerton forgatásáról

2023. március 16.

2 perc olvasás

Szőke Anna

Kávé bridgerton Phoebe Dynevor Regé-Jean Page csók jelenet szájszag
Regé-Jean Page elképesztő titkot árult el a Bridgerton forgatásáról
© Instagram/ @bridgertonnetflix

Ezt az egy dolgot lehet, pont nem akartad volna megtudni a Bridgerton csókjeleneteiről!


Regé-Jean Page nem fogta vissza magát, amikor egy nyilatkozatában nemrég elárulta, hogy a Bridgertonban látható csókjelenetek, korántsem olyan romantikusak, mint ahogy az a képernyőkről lejön. A színész őszintén bevallotta, hogy ő és kolléganője – a Daphne-t megformázó  – Phoebe Dynevor is szájszaggal küzdöttek a forgatás során.


A kávé a szenvedélyük

A Bridgerton első évadának szerelmespárját alakító duó nyilvánosságra hozta, hogy számukra nem okozott gondot  kávé szagú lehelettel forgatni, még az intimebb jeleneteket sem.


Általában az ember letisztázza a jelenetben szereplő partnerével, hogy meddig mehet el. Ehet-e hagymát ebédre, hagyja-e ki a kávét, ilyesmi. De Phoebe-vel egyetértettünk abban, hogy mindketten szeretjük a kávét, úgyhogy nem volt probléma

– idézte fel egy showműsorban tett nyilatkozatában, a 34 éves színész.

A 27 éves Dynevor, visszafogottabban nyilatkozott a témában és igyekezett fenntartani a látszatot, hogy egy romantikus sorozat forgatásának során, bizony csak és kizárólag romantikus dolgok történnek.


Regének nagyon jó illata van. Sosem volt büdös a szája, nem dohányzik meg ilyenek. De mind a ketten nagy kávérajongók vagyunk, ezért előfordult, hogy ez érezhető volt a leheletünkön, de egyáltalán nem volt zavaró

– mesélte még 2021 januárjában a Bridgerton Daphne-ját alakító színésznő.



Mindketten elhagyták a Bridgerton stábját

A koronavírus karanténjainak ideje alatt képernyőkre került sorozat, egy csapásra a Netflix nézők első számú kedvence lett. Sikerét maguk a szereplők is abban látták, hogy üde epizódjaik egyfajta menekülést hoztak, a pandémia nehézségeiben elfáradt emberek számára. A sorozatnak azóta már a második évada is sikerrel lefutott, és a nézők már alig várják, hogy a harmadik felvonás is képernyőkre kerüljön.

Azonban Regé-Jean Page, már az első évad után kiszállt a Bridgerton csapatából, és Hastings hercege azt követően, már csak említés szintjén szerepelt a sorozatban. A harmadik évad beharangozását követően, Phoebe Dynevor is elárulta, hogy az új szériában már nem lesz szerepe. Habár a Bridgerton rajongók meggyászolták az első széria legendás párosának eltűnését, az új karakterek és az új izgalmas szerelmi szálak hamar gyógyírt nyújtottak számukra.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves