Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW SEASON

Bridgerton: különleges forgatási fotók jelentek meg

2023. február 10.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
Bridgerton: különleges forgatási fotók jelentek meg
© Instagram/@bridgertonnetflix

A Bridgerton család forgatása még mindig zajlik, a legújabb képek alapján éppen esküvői jelenteket vesznek fel. 


A Bridgerton forgatása jóval több időt vesz igénybe, mint azt korábban gondolták az alkotók. Problémák voltak a forgatókönyvvel, a producer szerint az egyik történetszál túlságosan sötét, komor lett, ezért azt teljesen kivették. A stáb legutóbb az angliai Greenwichben vett fel pár jelenetet, ami a rajongókat rögtön izgalommal töltötte el. 

Rejtélyes fotók érkeztek a Bridgerton következő évadából 

Pár héttel ezelőtt a stáb Bath városában forgatott, a felvételeken szerepelt Penelope és az egész családja. Akkor nem derült ki, hogy éppen milyen jeleneteket forgattak, ám a legújabb felvételek egy esküvőre utalnak. Greenwichben, egy kápolnában vettek fel jeleneteket, a színészek pedig nagyon színes, díszes, mondhatni ünnepi kosztümöket viseltek. 

Van pár fotó a díszletről is. A nézelődők lefotóztak virágkapukat, és esküvői dekorációkat. Az alkotók sok helyre hatalmas fekete függönyöket szereltek fel, ami érhető, hiszen szeretnék, ha minél kevesebb dolog derülne ki az új évadról

Vannak piros papi ruhát viselő színészek is, ezért szinte biztos, hogy esküvői jeleneteket vettek fel. Sajnos az nem derült ki, hogy kinek az esküvőjéről lehet szó, ám a rajongók szerint szinte egészen biztos, hogy ez Penelope és Colin menyegzője. A további képeket itt találod

A Bridgerton család harmadik szezonjának a premierjét nem jelentették be, és az alkotók nem sok információt árultak el róla. Az biztos, hogy Daphne karaktere nem tér vissza, ám Anthony és Kate házasságát szeretnék jobban bemutatni a készítők. 

Az informátorok szerint a széria következő évada kicsivel a Charlotte királynő korai éveit bemutató spin-off után érkezhet. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves