Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

QUEEN CHARLOTTE

Új fotók érkeztek a Bridgerton-sorozatból!

2023. február 17.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

fotók bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család Sarolta királyné
Új fotók érkeztek a Bridgerton-sorozatból!
© Instagram/@bridgertonnetflix

Hamarosan érkezik a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet, a Netflix pedig pár izgalmas fotót is megosztott. 


A Bridgerton család 3. évadára még várni kell, ám a Netflix bejelentette, hogy május 4-én érkezik a spin-off, vagyis a Sarolta királyné életét bemutató sorozat. Az előzetesről már korábban beszámoltunk, most pedig új fotókat tettek közzé. 

Egyre izgalmasabbnak ígérkezik a Bridgerton-sorozat

A történet Sarolta királyné életét fogja bemutatni. A királyné egy valós személy, ettől függetlenül a történetét a Bridgerton világában ismerhetjük meg. Sarolta III. Görgy királynak volt a felesége, az uralkodó betegsége után pedig kiemelt szerepe volt az országon belül. Erre már a Bridgertonban is láthattunk utalásokat. 

Az előzetes alapján már biztos, hogy több időugrás is lesz a történetben. Egyszerre láthatjuk majd a fiatal, illetve az idősebb színészeket. Visszatér Lady Danbury, Violet Bridgerton, illetve természetesen Sarolta királyné. A jól ismert karaktereket fiatalként szintén megismerhetjük. 

A Bridgerton eddigi évadai mindig a romantikára épültek, ez a Sarolta királynéról szóló sorozatból sem hiányozhat. Az új fotókon III. György királyt is láthatjuk, az előzetes információk szerint a király és a királyné kapcsolata fontos történetszál lesz.

Az alkotók eddig nem sok részletet árultak el, így azt sem lehet tudni, hogy lesz-e folytatás. Jelenleg egy évad készült el az új Bridgerton-sorozatból, ám az előzetes alapján szinte garantált a siker. Az alkotók egy másik meglepetéssel is készülnek, mivel a sorozat alapján könyvet írtak. A regény címe a Queen Charlotte, a könyvet Julia Quinn, és Shonda Rhimes készítették el. Ám ez már csak a sorozat után jelenik meg. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves