Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BARBIE MOVIE

Hihetetlen dolgot szúrtak ki a rajongók a Bridgerton-sorozat legújabb fotóján

2023. február 13.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család vicc
Hihetetlen dolgot szúrtak ki a rajongók a Bridgerton-sorozat legújabb fotóján
© Instagram/@bridgertonnetflix

Hamarosan érkezik a Brigerton előzménysorozata a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet. A Netflix még nem árulta el a premier dátumát, ám az egyik szereplőről készült fotó már kiakasztotta a rajongókat. 


A Bridgerton-univerzum egyre nagyobbra nő. A Netflix eddig négy évadot rendelt be a sorozatból, ám várhatóan további szezonok is lesznek. Emellett Shonda Rhimes elkészítette a Sarolta királyné fiatalkorát bemutató sorozatot. A várhatóan nyolc epizódból álló első évad a Bridgerton népszerű királynéjának hatalomra kerülését meséli el. 

Felháborodtak a rajongók a Bridgerton új szereplőjén 

A forgatással a stáb már végzett, jelenleg a Bridgerton harmadik évadán dolgoznak. A Sarolta királynéról szóló széria premierje 2023-ban lesz, ezért a Netflix folyamatosan csepegteti az információkat. Már elárulták, kik alakítják a főbb szereplőket, és az is kiderült, láthatjuk a fiatal Lady Danburyt. Most a fiatal III. György királyt alakító színészről mutattak egy fotót, ami nem nyerte el a rajongók tetszését.

A királyt Corey Mylchreest alakítja, a fotón pedig épp valamilyen tudományos kutatást végez. Ám a rajongók figyelmét mégsem ez ragadta meg. Sokak szerint a felvételen úgy fest a színész, mintha nem is igazi ember lenne, csak CGI. Többen kiemelték, hogy inkább egy animációra hasonlít, mint valódi emberre

Egy pillanatra azt hittem, hogy ez egy animáció lol

– írta az egyik internetező. 

Miért néz ki úgy, mint egy Barbie-film szereplője?

– kérdezte a kép alatt egy másik felhasználó. 

Nem igazán tudom megmondani, hogy ez most valódi, vagy animációt!

– reagált a fotóra az egyik rajongó.

A kommentelők nagy része abban egyetértett, hogy Corey Mylchreest a fotón pontosan úgy fest, mintha valamelyik Barbie-filmben szerepelne. Voltak, akik meg is nevezték a filmet, a legtöbbek szerint a Barbie, mint Rapunzel című mesefilmből hasonlít a hercegre. 

A kép inkább vicces, és döbbent reakciókat váltott ki, sokan pedig teljesen értetlenül állnak a dolog előtt. Valószínűleg a környezet kialakításához túl sok vizuális effektet használtak, és a fények sem voltak rendben, emiatt hat nagyon természetellenesnek a felvétel. 

Szavazás
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves