Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW SERIES

Itt a Bridgerton spin-off első előzetese

2023. február 14.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat premier a Bridgerton család új sorozat
Itt a Bridgerton spin-off első előzetese
© Instagram/@bridgertonnetflix

Jó hír a Bridgerton rajongóknak, hiszen megérkezett a Sarolta királynéról szóló sorozat első előzetese!


A Bridgerton évadai hatalmas sikert arattak. Nem is csoda, hogy az alkotók úgy döntöttek az eredeti sorozat mellett, csinálnak egy előzménysorozatot, mely Sarolta királyné fiatalkorát mutatja be. 

Elképesztően izgalmas lesz a Bridgerton spin-off

A történet a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet címet viseli. És ahogyan már a nevéből is következik, a fiatal brit királyné áll majd középpontjában. Az már korábban kiderült, hogy láthatjuk majd Lady Danbury-t és Violet Bridgertont fiatalon, ám az előzetesben a karaktereket eredetileg alakító színésznők is felbukkannak. 

A sorozat a történet elején kezdődik, már az előzetesben láthatjuk a királyné, és III. György király megismerkedését. Az már most biztos, hogy intrikából, bonyodalmakból és szerelemből nem lesz hiány. Így a széria biztosan elnyeri majd a Bridgerton rajongók tetszését. 

A csodás ruhák, díszletek sem hiányozhatnak, de ezek hozzátartoznak a sorozathoz. A Netflix a történetről mindössze annyit árult el, hogy Sarolta királyné korai éveit, házasságát fogja bemutatni, illetve azt, hogy miként sikerült bebiztosítani a pozícióját. 

Az előzetesből a premier dátuma is kiderült, az új sorozat május 4-én érkezik a Netflix felületére. Ez kifejezetten jó hír az eredeti sorozat rajongóinak is, mivel már korábban kiderült, a Bridgerton 3. évada a Sarolta királyné bemutatója után várható. Így talán már nem kell sokat várni!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves