Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

And Just Like That...

Nagy bejelentés: kiderült, lesz-e az És egyszer csaknak 3. évada

2023. augusztus 23.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

sarah jessica parker hbo Szex és New York and just like that És egyszer csak… Kim Cattrall
Nagy bejelentés: kiderült, lesz-e az És egyszer csaknak 3. évada
© James Devaney / GC Images / Getty Images

A rajongók régóta várják az És egyszer csak… folytatását.


Hatalmas érdeklődés övezte a hírt, amikor bejelentették, hogy a kultikus Szex és New York című sorozat folytatódik. Új címet kapott, az És egyszer csak… pedig a rajongók körében is sikert aratott.

Bár az első két évad nem nyerte el teljes mértékben a nézők tetszését, de ez leginkább annak a számlájára írható, hogy az új sorozatban a négy főszereplő közül csak hárman szerepelnek.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Dixon örömmel bújtak ismét kedvenc karaktereik bőrébe, ám Kim Cattrall a korábbi ellentétekre hivatkozva nemet mondott a felkérésre.

Az És egyszer csak… még nagy meglepetéseket tartogat

A sorozat 2. évada a napokban ér véget, az HBO pedig úgy döntött, hogy megörvendezteti a nézőket az utolsó epizód előtt: bejelentették, hogy megrendelték a sorozat folytatását. Közleményükben tisztelegtek a széria készítői előtt is, akik véleményük szerint az eredeti sorozat után 25 évvel is képesek voltak egy remek történetet hozni a nézőknek:

Alig várjuk, hogy a nézők lássák, hová viszi kedvenc New Yorki lakóikat a 3. évad.

Az És egyszer csak… első évada 2021 decemberében debütált, azóta a 2. évadot is rengetegen kísérik figyelemmel, így nem  meglepő, hogy az HBO a folytatás mellett döntött, a 3. évad premierjének dátumát azonban egyelőre nem közölték.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves