Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

And Just Like That...

Hatalmas összeget keresett Kim Cattrall az És egyszer csak... fináléjával

2023. augusztus 25.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat fizetés Szex és New York and just like that És egyszer csak… Kim Cattrall
Hatalmas összeget keresett Kim Cattrall az És egyszer csak... fináléjával
© Tom Kingston / WireImage / Getty Images

Kim Cattrall számára igazán jó befektetés volt, hogy elvállalta a jelenet leforgatását.


A Szex és New York Samantha Jones nélkül olyan, mint a pirítós vaj nélkül. Ennek fényében nem meglepő, hogy a sorozat folytatása, az És egyszer csak… utolsó epizódját már nagyon várták a rajongók, hiszen végre Kim Cattrall karaktere is feltűnt a képernyőn.

A színésznő a Sarah Jessica Parkerrel folytatott viták miatt kezdetben elutasította, hogy ismét elvállalja a szerepet, de végül sikerült meggyőzni, hogy egy rövid jelent elejéig visszatérjen.

Kim Cattrall jelentős összeget keresett a szereppel

A hírek szerint a színésznő nemcsak kolléganőjével, hanem az egész stábbal összeveszett, ám a történet szempontjából egy annyira fontos szereplőről van szó, hogy az alkotók nem hagyhatták ki a folytatásból sem – különösen azok után, hogy az És egyszer csak… első évada után a nézők egyenesen követelték régi kedvencük visszatérését.

Cattrall bevallása szerint az HBO vezérigazgatója felhívta, és megkérdezte, hogy mi kell ahhoz, hogy visszatérjen a sorozatba.

Az egyik kérése az volt, hogy korábbi jelmeztervezője, Patricia Field ismét legyen jelen a forgatásokon. A neves szakember azonban éppen az Emily Párizsban című sorozaton dolgozott, de végül sikerült megoldani, hogy segítsen Cattrall megjelenésében.

kim-cattrall-elle.hu
Forrás: Fairfax Media via Getty Images

A színésznő másik követelése pedig nyilván a gázsira vonatkozott: megkérte az árát a visszatérésének. A sorozatban csupán egy 60 másodperces jelenet erejéig tűnik fel, összesen 20 mondatos szerepe volt, és a korábbi ellentétekre hivatkozva ezt a jelentet is a kolléganőitől elkülönítve, egy más helyszínen és időpontban rögzítették.

Ennek ellenére Kim Cattrall az egyik legjobban fizetett színésznővé vált, ugyanis az egyperces jelenetért 1 millió dolláros gázsit vehetett fel, amit csak a legnagyobb filmsztárok mondhatnak el magukról.

Bár nem tettek utalást arra, hogy a sorozat következő évadában feltűnik-e, de ilyen fizetéssel még az sem kizárt, hogy ismét feltűnik majd néhány epizóban. 

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves