Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 8 legjobban várt premier júniusban

2024. június 06.

4 perc olvasás

ELLE

film sorozat mozi premier a Bridgerton család sárkányok háza
A 8 legjobban várt premier júniusban
© IMDb

Júniusban folytatódik a Netflixen a Bridgerton 3. évada és érkezik a Maxra az év egyik legjobban várt sorozata, a Sárkányok háza. Mutatjuk a júniusi premiereket!


Már meg is veheted a mozijegyedet a Bad Boysra, ha akcióra vágysz, vagy ha Tom Hardy és Austin Butler fan vagy, akkor foglalj jegyet a Motorosokra. A Netflixen pedig vár a Sweet Tooth: Az agancsos fiú befejező évada, valamint a Családi affér, amiben Nicole Kidman és Zac Efron poénokkal teli szerelmét láthatod kibontakozni. Lássuk a júniusi premiereket!

Bad Boys (mozi - június 6.)

Visszatérnek a rosszfiúk, és ha az igazság a tét, akkor jól tudjuk: ott kő kövön nem marad. Újabb hihetetlenül látványos, szédületes akcióval és a megszokott poénokkal tér vissza Will Smith és Martin Lawrence, akik a filmtörténelem egyik leghíresebb zsarupárosa.

Motorosok (mozi - június 20.)

A motorosok a '60-as években alapítják meg klubjukat „Vandálok” néven. A klub a chicagói kívülállók közössége, de Johnny (Tom Hardy) vezetésével egyre mélyebbre csúsznak, belemerülnek a bűnözésbe, és ezzel a motorosok eredeti életmódját kockáztatják. Ennek hatására a fiatal Bennyben (Austin Butler) kételyek ébrednek a bandában betöltött szerepével kapcsolatban és egy fiatal nő is nagy hatással lesz rá.

Horizont: Egy amerikai eposz (mozi - június 27.)

Ha szereted a western műfajt, illetve a családi, szerelmi történeteket és Kevin Costnerért is rajongsz, akkor imádni fogod ezt a filmet. A Horizont: Egy amerikai eposz az amerikai polgárháború korában játszódik. A sztori az 1860-as évek háború előtti és utáni időszakát öleli fel. Tele van érzelmekkel, és bámulatosan mutatja be az emberi sorsokat, és azt, milyen volt Amerika hőskora.

A Bridgerton család - 3. évad 2. rész (Netflix - június 13)

Ha még esetleg nem látták a rajongók, most pótolhatják, mivel befutott A Bridgerton család 3. évadának 2 etapjáról szóló előzetes, ami észveszejtően izgalmasnak ígérkezik! Minden jól alakul Penelope Featherington (Nicola Coughlan) életében, de mi lesz Lady Whistledown sorsa? Vajon Penelope feláldozza azért, hogy Colinnal lehessen? Vagy kiderül a titok, és ha igen, ki fogja bírni a szerelmük?

Sweet Tooth: Az agancsos fiú - 3. évad (Netflix - június 6.)

Visszatér minden mindenki kedvenc agancsos fiúja, a kis Gus, egy utolsó nagy kalandra. Miközben Gus azon fáradozik, hogy mindenkit megmentsen, mások őt akarják elkapni, mivel ő lehet a Kór kulcsa, és megállíthatja a hibridek születését. Ám eközben vannak, akik a hibridek kiírtására törekednek. Új barátok, új szövetségesek és új ellenségek érkeznek a befejező évadra, így kétségkívül izgalmas lezárásra számíthatunk.

Családi affér (Netflix - június 28.)

Szédületes romkomban láthatod újra Nicole Kidmant és Zac Efront. A színésznő egy megözvegyült édesanya, Brooke bőrébe bújik, aki összejön egy filmsztárral, akit Efron alakít. Ám ennek kicsit sem örül Brooke lánya (Joe King), aki a filmsztár asszisztense. Jól sejted: garantált a családi balhé, a néző számára pedig a szórakozás!

Sárkányok háza (Max - június 16.)

Végre! Érkezik az év egyik legjobban várt sorozata, a Sárkányok háza, ami még tüzesebbnek, még véresebbnek, még sokkolóbbnak ígérkezik! A Hightower ház és a Targaryenek összecsapnak egy pusztító, sárkányokkal teli háborúban, hogy Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy) megbosszulja fia halálát és magához vegye azt, ami jogszerint megilleti: a vastrónt. De vajon kit fog támogatni a többi ház?

Star Wars: Az akolitus (Disney+ - június 4.)

A Star Wars új sorozata a Baljós árnyak film előtti időszakban játszódik, a Köztársaság idejében. Egy nagy Jedi mester lesz a sorozat középpontjában, aki a régi tanítványával igyekszik kideríteni, hogy ki végez a jedikkel, ám olyanra bukkannak, amire nagyon nem számítanak.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves