Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW SERIES

Itt van minden, amit a Netflix új, népszerű sorozatáról, a Geek Girlről tudnod kell

2024. június 03.

1 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat streaming Geek Girl
Itt van minden, amit a Netflix új, népszerű sorozatáról, a Geek Girlről tudnod kell

Jelenleg a legnépszerűbb sorozat a Netflixen a Geek Girl, ha még nem kezdted el, eláruljuk, mit kell róla tudni. 


Heteken keresztül a Bridgerton volt a legnépszerűbb sorozat a Netflix listáján, most azonban letaszította onnan egy újdonság, a Geek Girl. A széria hatalmas sikernek örvend, ezért összegyűjtöttük róla a legfontosabb információkat. 

Miről szól a Geek Girl? 

Harriet ​Manners sok dolgot tud, például jól ismeri a dinoszauruszokat, és azt is tudja, hány alkalommal nevet átlagosan egy ember. Azt viszont nem tudja, hogyan illeszkedjen be az iskolába. Folyton ő a nevetség tárgya, ezért, amikor felfedezi egy modellügynökség, megragadja a lehetőséget, és belevág a dologba. Bár eleinte kecsegtetőnek tűnik a divatvilág, később rádöbben, hogy a kulisszák mögött itt is történhetnek katasztrófák. Harrietnek közben megtetszik egy modell, ami csak bonyolítja a dolgokat. 

Kik szerepelnek benne? 

A brit-kanadai koprodukcióban készült sorozat főszereplője Emily Carey, aki a Sárkányok házából lehet ismerős. Mellette feltűnik még a sorozatban Tim Downie, Sarah Parish, Jemima Rooper, Sandra Yi Sencindiver és Alana Boden. 

Lesz folytatása? 

Eddig összesen 10 epizód került fel a sorozatból a Netflixre, a rajongók pedig már most várják a folytatást. Mivel a széria Holly Smale írónő könyvéből készült, így van lehetőség a további évadokra. A brit szerző összesen 6 könyvet írt, a kérdés már csak az, mennyit tervez megfilmesíteni a Netflix. Még a streaming nem jelentett be semmit, de a sorozat kifejezetten népszerű, így nagy valószínűséggel lesz 2. évad. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves