Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

House of Dragons

Mindenki olyan hajszínt akar, mint a Sárkányok házának szereplőié!

2022. augusztus 24.

2 perc olvasás

ELLE

szépség haj hajfestés hajszín trónok harca szőkítés
Mindenki olyan hajszínt akar, mint a Sárkányok házának szereplőié!
© HBO Max

A Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza nemcsak a sorozat-, de a szépségrajongók körében is nagy népszerűségnek örvend.


Nem újdonság, hogy az aktuális popkultúra hatással van a szépségtrendekre – elég csak a pár évvel ezelőtti Eufória-lázra visszagondolni, amikor lépten-nyomon csillámos sminkekbe lehetett belefutni a fesztiválokon és az utcán egyaránt.

Úgy tűnik, hogy a Trónok harca előzménysorozatán, a Sárkányok házán van a sor, a premier óta ugyanis kimutathatóan megnőtt az érdeklődés az ezüstös hajszín iránt.

Akárcsak az eredeti szériában Daenerys, úgy a Targaryen család krónikáit feldolgozó spinoff több szereplője is ezüstös színű hajjal látható a képernyőn.

Az igencsak hideg tónusú hajszín pedig csak úgy hasít a Pinteresten, az elmúlt napokban 4000%-kal ugrott meg az „ezüst haj” kifejezésre érkező keresések száma.

Hódít az ezüst haj a Sárkányok házának köszönhetően

A szakértők jóslatai szerint a jéghideg árnyalatú frizura lesz az idei őszi-téli szezon egyik vezető trendje világszerte. Mintha csak megérezte volna, Kim Kardashian már a nyár elején jeges szőke tincsekre váltott, és úgy tűnik, hogy a sztárok közül is egyre többet követik a példáját.

Legutóbb például Halle Berry lepte meg a rajongóit azzal, hogy ezüstre szívott frizurát villantott.

Ha te is szeretnéd kipróbálni a jégszőke hajat, akkor csak annyit tanácsolhatunk, hogy bízd szakemberre a munkát! Az ilyen mértékű szőkítés ugyanis rendkívül megterhelő a hajszálaknak, ezért nagyon fontos, hogy profi kezekben legyél. Otthoni körülmények között szinte garantált a hajkatasztrófa, a szőkítő nem megfelelő használatával könnyen leégetheted a tincseidet – éppen úgy, ahogy a sorozatban a sárkányok égetik porrá az ellenségeiket.

Szavazás

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves