Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OSCAR 2023

Will Smith pofonja miatt óriási változás jön az Oscar történetében

2023. február 23.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

oscar Will Smith Will Smith pofon Oscar 2023
Will Smith pofonja miatt óriási változás jön az Oscar történetében
© Neilson Barnard / Getty Images

Hamarosan ismét megrendezik az Oscar-gálát, de ez az esemény a tavalyi botrány miatt egészen más lesz. 


Tavaly az év egyik legnagyobb botránya az Oscar-gálán történt. Chris Rock, az est házigazdája Will Smith feleségén viccelődött, mire a színész felment a színpadra és megütötte. Az incidens hatalmas sajtóvisszhangot váltott ki, ám az Akadémia eldöntötte, idén szeretnének mindenre felkészülni. 

Az Oscar szervezői nyugodt gálában reménykednek 

Az Oscar-gálát pár hét múlva, március 12-én rendezik meg. A filmes világ legjobban várt eseményén korábban is voltak már botrányok, ám Will Smith pofonját talán semmi sem tudja felülmúlni. Az eset annyira szokatlan volt, hogy sokan eleinte azt hitték az egész csak poén, amit a színész és a humorista előre leegyeztettek. Később kiderült az ütés valódi volt, ami miatt a Filmakadémia is magyarázkodni kényszerült.

Will Smith később bocsánatot kért, és lemondott az akadémiai tagságáról. A szervezők pedig 10 évre eltiltották a részvételről. Most Bill Kramer, az Akadémia vezérigazgatója nyilatkozott arról, hogy miként szervezték meg az idei gálát. 

A tavalyi év felnyitotta a szemünket, hogy sok minden megtörténhet az Oscar-gálán. Van egy egész kríziscsapatunk, olyasmi, amilyen még soha nem volt, és sok tervünk van. Rengeteg forgatókönyvet számításba vettünk. 

A vészhelyzetekre specializálódott csoport az egész szervezés során jelen volt, és rengeteg dolgot vettek számításba. Bill Kramer kiemelte, hogy tavaly az Akadémia nagyon későn reagált az ügyre, idén ezt is szeretnék elkerülni. A pofon teljesen váratlan volt, senki sem volt felkészülve. 

A tavalyi botrány miatt idén olyan házigazdát választottak, akiben jobban megbíznak. Így Jimmy Kimmel vezeti a gálát. Kramer úgy véli, Kimmel jól kezeli az élő adás okozta váratlan meglepetéseket. 

Ezért akarsz valakit, mint Jimmy a színpadon, aki hozzászokott az élő tévéadásokhoz: a dolgok nem mindig a tervek szerint alakulnak. Tehát van egy házigazdánk, aki képes irányítani, és kezelni a váratlan eseményeket.

Már előre felkészítették a szóvivőt, mert a váratlan helyzetekre szeretnének minél hamarabb reagálni. Ettől függetlenül nagyon remélik, hogy semmiféle botrány nem tör ki a színpadon. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves