Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SERIES

Elkészült a friss lista! Ezek voltak a legnépszerűbb sorozatok a Netflixen az elmúlt időszakban

2024. május 29.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat adatok nézettség
Elkészült a friss lista! Ezek voltak a legnépszerűbb sorozatok a Netflixen az elmúlt időszakban
© IMDb

Újabb nézettségi adatokat közölt a Netflix, és kiderült, mely sorozatok aratták a legnagyobb sikert 2023-ban. 


A Netflix minden évben kétszer közöl nézettségi adatokat. Bár a nagy összesítők között is szoktak kisebb információkat közzétenni, azok legtöbbször csak egy-egy sorozatra vagy filmre vonatkoznak. Most azonban kiadták a legfrissebb adatokat, és az is kiderült, mit néztek az emberek legszívesebben az elmúlt hónapokban. 

Ezek a legnépszerűbb sorozatok a Netflixen

A legnépszerűbb sorozatok tekintetében nem sok változás történt, mivel a lista elején még mindig a Wednesday első évada áll. A széria premierje 2022-ben volt és szó szerint meghódította a világot. A második legnépszerűbb sorozat szintén régebbi, ez a Squid Game, aminek már egy spin-off verziója is készült, civilekkel és valódi játékokkal. Utóbbi is nagy sikert aratott, rengetegen voltak rá kíváncsiak. 

A legnézettebb sorozat 2023 második felében a One Piece lett, ami egy manga alapján készült, és már azt is tudni, hogy érkezik a 2. évada. Összesen 72 millió felhasználó kattintott rá. Ezt követi a Ki az az Erin Carter? című minisorozat 50 millió megtekintéssel. A dobogó harmadik fokára pedig a Lupin állhatott fel 49,7 millió megtekintéssel. 

Nagy sikert aratott emellett a Vaják, a Szexoktatás, a David Beckhamról készült dokumentumsorozat, a Beckham, a Virgin River 5. évada, és A láthatatlan fény című minisorozat is. Ezek közül többnek is érkezik majd a folytatása, így a rajongóknak nincs okuk az aggodalomra. 

A 2024-es nézettségi adatokat még nem tette közzé a Netflix, az viszont biztos, hogy a Szarvasbébi és a Bridgerton új évada szerepelni fognak ezen a listán. Mindkét sorozat nagy sikert aratott, az utóbbinak pedig biztosan lesz folytatása. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves