Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Új részletek derültek ki a Bridgerton 3. évadának utolsó részeiről, erre mindenki kíváncsi

2024. június 05.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család 3. évad
Új részletek derültek ki a Bridgerton 3. évadának utolsó részeiről, erre mindenki kíváncsi
© IMDb

Hamarosan érkezik A Bridgerton család folytatása, most Shonda Rhimes, a sorozat alkotója elárult pár titkot. 


Június 13-án folytatódik A Bridgerton család 3. évada. A rajongók pedig alig várják, hogy láthassák, hogyan alakul Colin és Penelope kapcsolata. Sok kérdést hagyott maga után a sorozat, Shonda Rhimes, a készítő most megpróbált párra válaszolni! 

Így folytatódik a Bridgerton 3. évada 

Pár nappal ezelőtt kiadott a Netflix egy új előzetest a sorozathoz. Ebből már kiderült pár titok, például, hogy Pen és Colin eljegyzésének nem örül mindenki, Eloise például kifejezetten problémásnak tartja. Leginkább azzal van problémája, hogy az egykori barátnője nem teljesen őszinte a testvérével. 

Shonda Rhimes, a sorozat alkotója a Today vendége volt, ahol többek között a sorozat folytatásáról is mesélt. 

Nagyon titkolózunk ezzel kapcsolatban, de azt mondom, hogy szexi és sok szempontból meglepő. És a végén sírtam, nagyon megindítónak találtam – és nem mindig sírok

– árulta el. 

A producer korábban már megosztotta, hogy a 3. évad az egyik kedvence, imádta elkészíteni. Szerinte sok szempontból ez a legszexisebb évad, így nagy valószínűséggel az évad második felében még sok szerelmes jelenetnek lehetnek tanúi a nézők. 

A sorozat a 3. évad után biztosan folytatódik, a Netflix a következő szezont is berendelte. Azt viszont még nem árulták el, melyik testvérnek a szerelmi történetét viszik képernyőre


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves