Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

The Crown

Felismered, A korona melyik évadában van ez a jelenet? Kvíz!

2023. november 20.

1 perc olvasás

Gyulai Bence

Netflix a korona kvíz
Felismered, A korona melyik évadában van ez a jelenet? Kvíz!
© Fotó: Instagram/TheCrownNetflix

Ebben a kvízben 10 kiragadott jelenetet látsz majd A korona egy-egy évadából – tippelj, melyik kép melyik korszakot ábrázolja!


A hétvégén felkerült a Netflixre A korona utolsó évadának első fele. Mondani sem kell, a fél internet erről a sorozatról beszél most, és mi se bírtuk ki, csináltunk még egy kvízt a témában!

Koronakvíz Part 2!

Az első játékban a sorozatról szóló általános kvízkérdéseket találsz. Most egy kicsit máshogy tekintünk vissza, és így talán még érdekesebb lesz: egyetlen fotó alapján tippelhetsz, hogy melyik évadról van szó, azaz azt kell kitalálnod, hogy az adott képkockát melyik évad tartalmazza.

A korona különlegessége, hogy az egyes évadok nagyjából egy-egy évtizednyi időszakot ölelnek át, és ne izgulj, ha nem tudod pontosan az évszámokat, azok ott lesznek a válaszokban, hogy könnyebben tájékozodj! Sőt, arról is híres ez a sorozat, hogy az egyes szereplőket kétévente (néha gyakrabban) más-más színész alakítja, így ha figyeled az arcokat-szereplőket, könnyen találsz majd rávezető nyomokat.

Természetesen ha kitöltötted, mutatjuk majd, hogy mik voltak a helyes válaszok. Induljon a játék!

Játssz velünk még egyet! Alább találod még három kvíz ajánlóját – ezeket kipróbáltad már?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves