Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Jóbarátok

Jennifer Anistont leváltottak a Jóbarátok egyik epizódjában - 10 évig senki nem tudott róla

2023. június 15.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

jóbarátok sorozat baki Jóbarátok film sorozat Courtney Cox
Jennifer Anistont leváltottak a Jóbarátok egyik epizódjában - 10 évig senki nem tudott róla
© Forrás: Danny Feld / NBCU Photo Bank / Getty Images

Egy szemfüles rajongó észrevette, hogy a Jóbarátok egyik epizódjában Jennifer Aniston helyett valaki más szerepel, és ezt 10 évig senki nem vette észre.


A Jóbarátok rajongói megdöbbentek, amikor nemrégiben kiderült, hogy Rachel Greent, vagyis Jennifer Aniston karakterét az egyik epizódban kicserélték, és ez több mint egy évtizedig senkinek nem tűnt fel.

Kiderült, hogy a Jóbarátok kilencedik évadának 15. részében, amely Az útonálló címet viseli, egy nagy bakit követtek el az alkotók.

Jennifer Aniston hirtelen eltűnt

A 90-es évek legnépszerűbb sorozata hat huszonéves amerikai fiatal életét mutatta be, különböző humoros jeleneteket felsorakoztatva. A sorozat a mai napig elérhető az interneten és számos tévécsatornán is, rajongótábora pedig folyamatosan növekszik az örökérvényű poénoknak köszönhetően.

Ennek fényében nem meglepő, hogy az egyre több néző nagyobb eséllyel fedez fel forgatási hibákat. Ilyen a mostani is, hiszen Jennifer Anistont a kérdéses jelenetben egyik képkockáról a másikra egy statisztával helyettesítik, aki viszont még csak nem is ugyanazt a ruhát viseli, mint Rachel Green.

jobaratok
Forrás: Danny Feld / NBCU Photo Bank / Getty Images

Jordan D'Amico, a sorozat egyik rajongója fedte fel a titkot, és azt is elárulta, hogy az epizód 12. percében látható a baki, amikor a baráti társaság egy asztalnál ül, köztük Jennifer Aniston göndör hajjal, egy sárga felsőben, Monica, vagyis Courtney Cox mellett. A következő képkockán a kamera Monica karakterére fókuszál, ám a kép szélén látszik, hogy a mellette ülő nőnek egyenes haja van, sötétkék felsőt visel, és egyértelműen nem Jennifer Aniston az.

Ez nyilvánvalóan egy vágási hiba, ám sokakat meglepett, hogy több mint 10 évig senki nem vette észre ezt a filmes bakit.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves