Quantcast

MARGOT ROBBIE

Friss fotók érkeztek a Barbie-film forgatásáról

Friss fotók érkeztek a Barbie-film forgatásáról
© instagram.com/barbie

Végre napvilágot láttak a Barbie filmről forgatásáról készült fotók: így mutat a jelmezben Margot Robbie!

Margot Robbie a most kiszivárgott fotókon először látható Barbie karakternek öltözve. A felvétel a várva várt film forgatásán készült a kaliforniai Los Angelesben. 

A forgatáson kapták lencsevégre Margot Robbie-t

A 31 éves ausztrál színésznőt akkor kapták lencsevégre, amikor az öltözőjének berendezett lakókocsit hagyta el, már jelmezbe öltözve. Margot Robbie feltűnő, rózsaszín szettben volt, és az ikonikus hatáshoz a hosszú, loknis szőke haj sem hiányozhatott. 

A pusztító Los Angeles -i hőségben egy jeges kávét szorongatott Margot Robbie két jelenet között, kezében pedig a jelmezhez illő rózsaszín hímzett kézitáskát szorongatott. A színésznő a jelenetre sietve még a manikűrjét is ellenőrizte, hiszen rengeteg apró részlet pontos teljesülése 

Ryan Goslingot sajnos egyelőre nem sikerült lencsevégre kapni a forgatáson, ám a róla megjelent hivatalos fotók, mint Ken is nagy sikert arattak, mindenki kíváncsian várja, hogyan teljesít majd a filmben.  

A Barbie produkcióban többek között szerepel még Will Ferrell, Issa Rae, Simu Liu, Kate McKinnon, America Ferrera, Michael Cera és Alexandra Shipp is. 

De hogy miről is szól a barbie film?

Egy „Barbielandben” élő babát kizárnak, mert nem volt elég tökéletes oda, így kalandozni kezd a való világban. Ezt a kalandozást kísérhetjük végig a film során. 

Margot Robbie már évek óta szerette volna eljátszani az ikonikus Barbie babát, azt pedig már korábban elárulta, hogy színészileg szeretne valami egészen mást nyújtani ebben a produkcióban, mint amit korábban megszokhattak tőle. Célja, hogy mindenféle előítéletet eltöröljenek, megsemmisítsenek, mert a Barbie babát illetően abból egyáltalán nincs hiány. 

Nem Margot Robbie volt az első választás

Eredetileg egyébként nem Margot Robbie lett volna a Barbie film címszereplője, 2016-ban még a korai tervek szerint Amy Schumert szerették volna a feladatra, aki azonban visszalépett.

Először azt mondta, hogy mins a Sony, mind a Mattel tökéletes együttműködő partnerek voltak, ám sajnos a forgatás ütemezése miatt lehetetlen, hogy elvállalja a szerepet, ám később kiderült, teljesen más típusú ellentétek állnak a döntés hátterében.

„Határozottan nem úgy akarták csinálni, ahogy én szerettem volna, de ők nem foglalkoztak azzal, hogy én mit akarok, ragaszkodtak az elképzeléseikhez, amik nekem nem felelnek meg"

– nyilatkozta korábban Margot Robbie. 

Via

Még több friss filmhír

Leszbikus csók miatt cenzúrázzák a Pixar új rajzfilmjét

A kritikusok imádják a Marvel első muszlim főhősét

Lady Gaga izgalmas szerepet kaphat a Joker folytatásában