Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Előzetes

Videó: Itt van a Barbie-film első előzetese

2022. december 16.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

film előzetes Barbie-film Margot Robbie 2023
Videó: Itt van a Barbie-film első előzetese
© Fotó: YouTube

A várakozásnak vége, megérkezett a Barbie-film előzetese! 


A Barbie-film 2023 nyarán érkezik a mozikba, a stúdió pedig kiadta az első előzetest, amiben végre újabb izgalmas részleteket lepleztek le. A film történetéről még nem sokat tudni, ám az már a rövid videóból kiderül, hogy roppant látványos lesz

Erről fog szólni a Barbie-film

A rendező, Greta Gerwig már korábban elárulta, hogy az élőszereplős Barbie-film középpontjában Barbie áll majd, aki egy véletlen folytán kikerül a való világba. Az előzetes szintén erre után, ám úgy tűnik megismerhetjük belőle Barbie eredetét is. A videó azzal kezdődik, hogy pár kislány játszik a hagyományos babáikkal, amikor megjelenik köztük Margot Robbie gigantikus babaként. 

A színésznő pontosan úgy néz ki, mint az eredeti, 1959-ben bemutatott Barbie. A haját felfogták, és csíkos fürdőruhát visel. A videóban láthatunk pár táncos jelenetet, és a Barbie álomházak is megelevenednek. Erről pár nappal ezelőtt maga Margot Robbie beszélt. Ám úgy tűnik, sokkal látványosabb lesz, mint elsőre gondoltuk, hiszen egy egész várost építettek fel a film kedvéért. 

Már az első előzetes is nagyon ígéretesnek tűnik, várhatóan különleges lesz az egész történet. Greta Gerwig rendezte a Lady Bird című filmet, így garantáltan izgalmas lesz a Barbie. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves