Quantcast

Joker 2.

Lady Gaga izgalmas szerepet kaphat a Joker folytatásában

Lady Gaga izgalmas szerepet kaphat a Joker folytatásában
© Shutterstock

Nem véletlen, hogy a nagy sikerül filmadaptáció női főszerepére Lady Gagát kérték fel.

A 2019-ben megjelent Joker című film még a szuperhősmozikért annyira nem rajongó közönséget is levette a lábáról – Joaquin Phoenix Oscar-díjat érő briliáns alakítása és Todd Phillips rendező egyedi látásmódja egy csapásra sikeressé tette a DC karakterének személyiségfejlődésére épülő alkotást. A készítők a második felvonásban még tovább fokozzák az izgalmakat, amiben Lady Gaga lehet a segítségükre.

Amennyiben hinni lehet a felröppent pletykáknak, az énekesnőt kérték fel a folytatás női főszerepére, azaz ha rábólint, Lady Gaga lehet a következő Harley Quinn. Ez már önmagában is nagy hír, hiszen minden bizonnyal teljesen új oldaláról ismerhetnénk meg a korábban Margot Robbie által életre keltett karaktert. Ám az izgalmak itt nem érnek véget: azt rebesgetik ugyanis, hogy a Joker 2. része musical formájában kerülhet a filmvászonra.

Kérdéses, hogy vállalja-e a szerepet Lady Gaga

Így máris értelmet nyer, miért pont az énekes-színésznőt szemelték ki a szerepre, hiszen a rendező Todd Phillips producerként közreműködött Lady Gaga korábbi sikerfilmjében, a Csillag születikben is. Egyelőre azonban még kérdéses, elvállalja-e a felkínált szerepet, mi több, a hírek szerint még Joaquin Phoenix sem írta alá a folytatásról szóló szerződést.

Az ő részvétele miatt azonban nem érdemes túl sokat aggódni: Todd Phillips pár nappal ezelőtt posztolt fotóján a színész is feltűnik, kezében a legújabb forgatókönyvvel. A bejegyzésben egyúttal a készülő alkotás címéről is lerántották a leplet: a Joker 2. alcíme, a „Folie à deux” egy orvosi szakkifejezés, ami egy mentális betegséget, a szomatikus tünetzavart takarja, ami egy családon belül akár több embert is érinthet.

Izgatottan várjuk a fejleményeket!

Via

Olvasd el filmajánlóinkat! 

Filmújdonságok, amiket nagyon várunk júniusban

A 7 legjobb lélekemelő spirituális film

Hivatalos: folytatást kap az új Batman